HCL.HR

Black Ops 3 turnir i nabrijane PC gaming mašine iz Acera na trodnevnom eventu u Zagrebu

sponzorirani članak 19.02.2016.


Sljedeći vikend navratite u Harvey Norman u Zagrebu gdje se održava Acer Gaming Arena koja uz turnir u najnovijem Call of Dutyju donosi i rijetko viđen, monstruozno snažan PC hardver.

acer-event-featured

PC gameri, nadamo se da već nemate planove za sljedeći vikend jer ćete ih morati otkazati.

Acer vam u periodu od petka do nedjelje (26.-28. veljače) u prostorijama Harvey Normana (TC King Cross Jankomir, Zagreb) donosi veliki PC gaming event na kojem će se održati turnir u Call of Duty Black Ops 3, kao i demonstracija moći raznolikog gaming hardvera iz Acera.

Želite sudjelovati na Call of Duty turniru? Prijavite se ovdje.

Sjećate se onog brutalnog Acer Predator 17 gaming laptopa pozmašne cijene od 30 000kn koji smo nedavno recenzirali? Na ovom eventu moći ćete isprobati laptope iz iste Predator serije, samo u malo razumnijim konfiguracijama od našeg testnog uređaja koji shodno tome i koštaju ponešto manje.

Posjetitelji eventa će moći potpuno besplatno isprobati neke od najzahtjevnijih PC igara na Acer gaming laptopima i snažnom Acer Predator desktop računalu (čujemo da je unutra GTX-ica 980 Ti), a moći ćete vidjeti i kako igre izgledaju u visokim rezolucijama na gaming monitorima iz Acerove Predator serije. Te monitore moći ćete i kupiti na samom eventu uz poseban popust za posjetitelje.

Tijekom trajanja tog trodnevnog gaming eventa posjetitelji će moći osvojiti razne nagrade, ali i ostvariti 10% popusta na kupnju određenih Acer Predator, V Nitro i V5 serija laptopa uz mogućnost plaćanja do 36 rata bez kamata. To vam ukratko znači da ćete si moći kupiti vrlo dobar gaming laptop za svega 200-tinjak kn mjesečno.

Bit će tu i razne gaming periferije poput tipkovnica, miševa i slučalica koje ćete na eventu moći nabaviti uz do 30% popusta od regularne cijene.

Označeno sa: ,

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?