HCL.HR

Ne očekujte Modern Warfare III i Diablo 4 na Game Passu ove godine, kažu iz Activision Blizzarda

Zoran Žalac 10.10.2023.   •   2 komentara


Iz Activision Blizzarda vjeruju kako će od ovoga tjedna biti u vlasništvu Microsofta pa već sada poručuju igračima što mogu i što ne trebaju očekivati nakon toga.

Ovoga bismo tjedna trebali doznati sudbinu planirane akvizicije Activision Blizzarda od strane Microsofta. Službeno odobrenje britanskih regulatora još uvijek se čeka, no u Activision Blizzardu su očito uvjereni da je preuzimanje vlasništva nad njihovom firmom gotova stvar.

Na X-u su tako već počeli komunicirati igračima o svojim planovima vezanim za Game Pass. Kažu kako igrači ne trebaju očekivati da će ove godine igrati Modern Warfare III ili Diablo 4 na Game Passu. Plan im je, ako akvizicija prođe, da svoje igre na Game Pass počnu dodavati tijekom 2024. godine.

U bilo kojem slučaju, za očekivati je da će se poneke igre Activision Blizzarda brže pojavljivati na Xbox Game Passu nego na PC-ju. Naime, da bi igre bile dostupne na PC Game Passu, moraju prvo biti dostupne na Microsoft Storeu ili Battle.netu. Jedine Call of Duty igre koje Microsoft ima u ponudi u svojoj trgovini jesu CoD: Infinite Warfare i Modern Warfare Remastered. S druge strane, na Battle.netu nema starijih Call of Duty igara.

Komentari (2)

  • PsyBorG6of9

    10.10.2023 - 16:55

    dobro pa ova godina traje jos 2 mj. 🙂

  • Neverthere

    10.10.2023 - 18:59

    Slažem se. U svijetu je puno siromašnih gejmera.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?