HCL.HR

AKCIJA: Iskoristite velike popuste na hit igre iz Electronic Artsa

sponzorirani članak 14.08.2015.


Što kažete na Need for Speed za 7 kuna mjesečno? FIFA, Battlefield, Simsi 4, Dragon Age i ekipa do kraja mjeseca su na popustu koji seže do čak 55%.

Sve do 30. kolovoza na webshopu i u trgovinama Sancta Domenice imate priliku ugrabiti neke od najvećih hitova iz ponude Electronic Artsa po znatno nižim cijenama. Popusti sežu sve do 55%, a igre uključene u akciju su FIFA 15, Battlefield: Hardline, Dragon Age: Inquisition, Battlefield 4, FIFA 14, The Sims 4 i Need For Speed: Rivals.

Riječ je naravno o originalnim fizičkim primjercima igara koje nakon što ste gotovi s njima možete i prodati (možda baš u našem forumskom oglasniku), a na ponudi su verzije igara za nove i stare PlayStation i Xbox konzole te PC.

Primjerice, Battlefield: Hardline i Dragon Age: Inquisition za PS4 su sniženi za čak 250kn (45% popusta), dok je popularna FIFA 15 za PS4 snižena za 100kn. Kompletnu ponudu provjerite ovdje, a da prođete još jeftinije upišite kod “Daj mi 5%” u košarici za dodatnih 5% popusta.

Ako vam trgovina Sancta Domenice nije blizu, samo naručite igru koju želite preko webshopadostava na kućna vrata je besplatna za sve webshop narudžbe, a svaku od ovih igara unatoč tome što su na ovakvom popustu možete kupiti i na do 24 rate bez kamata.

To vam doslovno znači da Need for Speed: Rivals za PS4 možete kupiti za 7 kuna mjesečno, dok će vas FIFA 15 koštati malo više od 12kn mjesečno. Najozbiljnije.