HCL.HR

AKCIJA: Iskoristite velike popuste na hit igre iz Electronic Artsa

sponzorirani članak 14.08.2015.


Što kažete na Need for Speed za 7 kuna mjesečno? FIFA, Battlefield, Simsi 4, Dragon Age i ekipa do kraja mjeseca su na popustu koji seže do čak 55%.

Sve do 30. kolovoza na webshopu i u trgovinama Sancta Domenice imate priliku ugrabiti neke od najvećih hitova iz ponude Electronic Artsa po znatno nižim cijenama. Popusti sežu sve do 55%, a igre uključene u akciju su FIFA 15, Battlefield: Hardline, Dragon Age: Inquisition, Battlefield 4, FIFA 14, The Sims 4 i Need For Speed: Rivals.

Riječ je naravno o originalnim fizičkim primjercima igara koje nakon što ste gotovi s njima možete i prodati (možda baš u našem forumskom oglasniku), a na ponudi su verzije igara za nove i stare PlayStation i Xbox konzole te PC.

Primjerice, Battlefield: Hardline i Dragon Age: Inquisition za PS4 su sniženi za čak 250kn (45% popusta), dok je popularna FIFA 15 za PS4 snižena za 100kn. Kompletnu ponudu provjerite ovdje, a da prođete još jeftinije upišite kod “Daj mi 5%” u košarici za dodatnih 5% popusta.

Ako vam trgovina Sancta Domenice nije blizu, samo naručite igru koju želite preko webshopadostava na kućna vrata je besplatna za sve webshop narudžbe, a svaku od ovih igara unatoč tome što su na ovakvom popustu možete kupiti i na do 24 rate bez kamata.

To vam doslovno znači da Need for Speed: Rivals za PS4 možete kupiti za 7 kuna mjesečno, dok će vas FIFA 15 koštati malo više od 12kn mjesečno. Najozbiljnije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?