HCL.HR

AKCIJA: PlayStation 4 i ostale konzole na posebnom sniženju do kraja mjeseca

sponzorirani članak 12.11.2015.


Ovih dana razmišljate o kupnji PlayStationa 4 ili Xboxa One? Ili možda tražite jeftiniju Fifu 16? Instar Informatika do kraja mjeseca ima najnižu cijenu za novi PS4, ali i druge dobre ponude.

Unatoč hladnoći, studeni i prosinac mnogim su gamerima omiljeni mjeseci – tada obično izlaze najzanimljivije igre godine dok trgovine nude atraktivne popuste na šaroliku gamersku opremu. Gamerima dobro poznata Instar Informatika kroz cijeli 11. mjesec nudi popuste na konzole, igre za konzole i konzolašku dodatnu opremu.

Za oko nam je ponajviše zapela klasična crna PlayStation 4 konzola koja može biti vaša za svega 2754kn! To je najniža cijena za PS4 koju smo dosad vidjeli u Hrvatskoj. Osim toga, Instar u ponudi ima i ne tako često viđeni novi ‘C-Chassis’ model PlayStationa 4 koji je pametnije dizajniran, tiši u radu i energetski učinkovitiji, no ako vas nešto bučniji ventilatori ne brinu previše, klasični PS4 je i dalje i više no odličan izbor za manje novca.

Ljubiteljima nogometa mogla bi biti interesantna ponuda Xbox One konzole s najnovijom Fifom 16 za svega 2849kn. Xbox One često je nepravedno ignoriran u ovim našim krajevima, no radi se o iznimno sposobnoj konzoli s fantastičnim kontrolerom, a u ovoj ponudi konzola je više od 200kn jeftinija od najbolje ponude PlayStationa 4 s istom igrom. Svakako ponuda o kojoj valja razmisliti, pogotovo kad se sjetimo da je nedavno izašao novi Rise of the Tomb Raider naslov koji je još nekoliko mjeseci moguće igrati samo na Xbox konzolama.

FIFA 16 kao najnovije izdanje najpopularnije nogometne simulacije na svijetu inače košta 550kn u Hrvatskoj, no Instar do kraja mjeseca nudi popust i na igre pa novu Fifu možete ugrabiti za 495kn. Isti popust vrijedi i za nedavno izašli sandbox hit Mad Max, kao i za Special Edition verziju PS4 ekskluzivnog horor hita Until Dawn.

Na akciji su i dodaci za konzole pa vas dodatni DualShock 4 kontroler može koštati 404kn ako ga ugrabite prije kraja mjeseca ili isteka zaliha.

Prateći linkove do svih ovih ponuda na webshopu Instar Informatike primijetit ćete da su cijene nešto više od onih koje ovdje navodimo, ali poseban popust će vam se obračunati tek dodavanjem artikla u virtualnu košaricu ili na blagajni u nekoj od poslovnica Instara. Samo izaberite proizvode, kliknite na dugmić „kupi“ i pogledajte kako cijena ide dolje.

Dostava je besplatna za narudžbe preko 1000kn, a ako vam je mrsko plaćati karticama ili Internet bankarstvom, možete platiti pouzećem, odnosno gotovinom kada vam dostava dođe na kućna vrata.

Osim ovog popusta koji traje do kraja mjeseca studenog, preporučamo da već danas svakako bacite pogled na web i Facebook stranicu Instar Informatike jer se za sutra sprema posebna Black Friday akcija kojom će mnogi gameri biti zadovoljni, kažu nam iz Instara.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?