HCL.HR

Akcijski RPG Granblue Fantasy: Relink stiže na PlayStation konzole tek 2022. godine

Stjepan Fikter 14.12.2020.   •   0 komentara


Granblue Fantasy Relink, igra koja je najavljena 2016. godine za PlayStation 4 i dalje će izaći za navedenu konzolu, ali tek za dvije godine kada će biti dostupna i PS5 verzija.

S Granblue festivala stigle su dobre i loše vijesti za akcijski RPG Granblue Fantasy: Relink, naslov koji je prvi puta najavljen još 2016. godine za PlayStation 4. Dobra vijest odnosi se na to kako je igra i dalje u razvoju za PlayStation 4, s time kako će biti dostupna i za PlayStation 5 konzolu. Loša vijest mogla bi pogoditi sve one igrače koji su se nadali kako će uskoro zaigrati ovaj naslov, a odnosi se na okviran datum izlaska koji je postavljen tek za 2022. godinu iako se igra već sada nalazi u alpha fazi.

Naime, za razvoj Relinka prvobitno je bio zadužen poznati Platinum Games da bi kasnije igra prešla u razvojne ruke Cygamesa koji su ujedno i tvorci medijske franšize. Zašto je suradnja prekinuta s Platinum Gamesom nije otkriveno, no developeri imaju dovoljno vremena da naprave od igre ono što oni žele. Tako je i otkriveno kako su sada glavni protagonisti Gran i Djeeta čija će imena više značiti fanovima franšize, a tu je i novi gameplay prikaz borbe, formacija, opreme te jednog od bosseva protiv kojeg ćemo se boriti.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?