HCL.HR

Alan Wake dobiva besplatan DLC

Igor Belan 02.05.2010.   •   1 komentara


Alan Wake samo što se nije probudio i stigao ekskluzivno na naše Xbox 360 konzole, a Microsoft javlja kako se osjećaju posebno dobroćudno zbog toga te će nam prvi DLC u planiranoj seriji epizodno izdavanih DLC paketa ponuditi besplatno.

Alan Wake samo što se nije probudio i stigao ekskluzivno na naše Xbox 360 konzole, a Microsoft javlja kako se osjećaju posebno dobroćudno zbog toga te će nam prvi DLC u planiranoj seriji epizodno izdavanih DLC paketa ponuditi besplatno. Svi kupci Alan Wakea unutar igrine kutije pronaći će i karticu sa kodom, koji će omogućiti otključavanje i besplatan download prve DLC epizode za Alan Wake. Osim rečenog, nikakve druge informacije o ovoj epizodi nisu još poznate. Ne znamo od kada će biti dostpna, koliko će koštati za one bez kartice… ništa. Ipak, Microsoft nas je odlučio počastiti launch trailerom, simbolično nazvanim Wake Up! Pogledajte ga u našoj video sekciji putem linka ispod, a za više informacija o Alan Wakeu pročitajte našu detaljnu najavu igre.

VIDEO: Alan Wake- Wake Up trailer NAJAVA: Alan Wake UPDATE! U međuvremenu smo i recenzirali Alan Wakea, pa ako želite znati kako je na kraju igra ispala, barem u očima HCL recenzenata, bacite pogled na link ispod.
RECENZIJA: Alan Wake

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?