HCL.HR

Amnesia: A Machine for Pigs ponovno odgođena

Renato Pedišić 06.06.2013.   •   4 komentara


A Machine for Pigs, nastavak hvaljene Amnesie The Dark Descent iz 2010. godine, ponovno je odgođen, ovoga puta na kasno ljeto 2013. godine i to bez preciznijeg datuma izlaska.

U samo još jednoj odgodi u nizu ponovno je pomaknut datum izlaska horor survival igre Amnesia: A Machine for Pigs. Igra bi ovoga puta trebala izaći na kasno ljeto tekuće godine, ali valja napomenuti kako precizniji datum izlaska nije određen.

Frictional Games, suproizvođač igre, na svojim je forumima napisao ovo: “Znamo da nećemo stići napraviti igru do drugog kvartala, ali znamo kada će igra biti spremna za izlazak. Još nismo odredili točan datum, ali možete iskoristiti lijepo vrijeme ovoga ljeta za čekanje igranja s praščićima kad ljeto dođe kraju. Radimo najbrže što možemo, ali igra mora dobiti vrijeme koje treba. Ne žurimo se.”

Svoje su izlaganje završili citatom Shigeru Miyamota: “Zakašnjela igra je konačno dobra, ali je požurena igra zauvijek loša.”

Slažete li se s razmišljanjem Frictional Gamesom ili jednostavno želite odmah umrijeti od straha igrajući dosta obećavajući nastavak ovog indie horor hita? Ah, kao da je bitno – igra je u svakom slučaju odgođena, a mi nemamo druge nego vjerovati mudroj procjeni developera. Developera s kojima smo ne tako davno popričali baš o ovoj igri.

Komentari (4)

  • Adam Jensen

    06.06.2013 - 18:24

    Nemamo se mi šta buniti niti negodovati jer i developeri bi volili da je završe što prije. Neka ljudi uzmu vremena koliko im treba i izbace dovršenu igru, bolje i to nego da nam izbacuju poluproizvode tipa Aliens: CM

    • Minimoy33

      @Adam Jensen, 06.06.2013 - 18:44

      pravo zboriš

  • TheOFFman

    06.06.2013 - 18:26

    Pa dobro, nije strasno, i onako je nebi igrao na ljeto, mislim da ce jesenska atmosfera puno bolje pasati.

  • Mayhem

    07.06.2013 - 06:38

    Nikud žurba, kolko treba treba.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?