HCL.HR

Androidski rougelike Synthetik 2 ima datum izlaska rane verzije

Stjepan Fikter 16.09.2021.   •   0 komentara


Prelaskom u trodimenzionalno okruženje Synthetik 2 će predstaviti nove lude kombinacije za veoma šaroliku paletu naoružanja.

Ljubitelji rougelike igara uskoro će imati prilike zaigrati nastavak Synthetika koji se nije isticao samo po šarolikom naoružanju nego i po osjećaju pucanja. Naglasak na mehanike poput aktivnog punjenja oružja, trzaja kao i pregrijavanja činile su okosnicu borbenog sustava koji će u nastavku biti još dorađeniji i luđi zahvaljujući novim kombinacijama nadogradnji.

Glavna novina u Synthetiku 2 bit će prelazak iz dvodimenzionalnog svijeta u trodimenzionalni s time kako će ostati izometrijska perspektiva na akciju. Nova tehnologija omogućit će kompleksnija okruženja s uništavanjem i fizikom te druge opcije koje će podići dizajn svijeta i gameplay na novu razinu.

Kako je riječ o nastavku, bit će tu više svega – od protivnika, već spomenutih nadogradnji, bosseva do novih klasa i drugih sustava koji će činiti rougelike okruženje još bogatijim. Također, izgleda kako će i radnja dobiti veću pozornost jer je datum izlaska rane verzije otkriven upravo u traileru koji prezentirat priču. Synthetik 2 tako igramo 11. 11., osim ako ne dođe do odgode.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?