HCL.HR

Apple predstavio iPad

Ante Malenica 28.01.2010.   •   4 komentara   •   Hardver i softver


Pogledajte novo tehnološko čudo iz Applea – atraktivni tablet zvan iPad, virtualni centar modernog čovjeka.

Od jučer gotovo cijeli web bruji o novoj Apple-ovoj multimedijalnoj igrački zvanoj iPad. Ovaj tablet je zapravo unaprijeđena kombinacija iPhonea i iPoda te donosi mnoštvo novih mogućnosti. Dosta je veći od spomenutog iPhonea te bi trebao revolucionirati današnje poimanje surfanja netom te korištenja multimedijalnog sadržaja (glazba, slike, video) ili pak vođenja posla. Osnivač Applea, Steve Jobs, u predstavljanju uređaja kojeg možete pogledati na videu ispod, posebice je htio istaknuti višenamjensku funkcionalnost ove najnovije tvorevine rekavši kako iPad objedinjuje sve funkcije koje prosječan čovjek danas treba – jednostavno vođenje posla, zabavu te stalan pristup novim informacijama.

Komentari (4)

 • theEbom5o

  28.01.2010 - 15:45

  ej,jer ne znate da je izasao demo za konzole i beta za pc od bf bc2?? ajd stavite betu za pc downlod plz

 • wyzard

  28.01.2010 - 16:08

  rado, no ne vidimo kako bi to mogli napravit. pc beta je dostupna samo onima koji naprave pre-order za igru. enivej, kako to nije tema ove vijesti, komentirajte samo iPad.

 • zeroniky

  28.01.2010 - 21:20

  e kako ovaj na prvome videu sere…. ccc, ništ novoga nema na tom ipad-u

 • Rolac

  29.01.2010 - 00:33

  Neznam meni se taj ipod sviđa zanimljiv mi je 😉 a primjeni bi ga u svom zivotu u ovim segmentima : putovanja uz film na njemu, pisanja skripti u NSB-u, Kurčenju, Mlačenju muva, i onda kad bi mi dopizdio otiso bi u pustinju te bi ga stavio na sunce da se zagrije i ispeko jaje na njemu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!