HCL.HR

Assassin’s Creed 3 postavlja rekorde u prednarudžbama

Duje Kozomara 30.03.2012.   •   1 komentara


Ubisoft se pohvalio kako Assassin’s Creed 3 u periodu od tri tjedna ima čak deset puta više prednarudžbi od prošlogodišnjeg AC: Revelationsa i na dobrom je putu da sruši rekorde tvrtke.

Assassin’s Creed 3 možda je peto izdanje franšize u samo šest godina, no čini se kako nema nikakvih znakova kako opada interes za franšizu. Dapače, Ubosft je ponosno objavio kako je nadolazeći treći nastavak na dobrom putu da postane igra s najviše prednarudžbi u povijesti tvrtke. Prednarudžbe su u Americi moguće zadnja tri tjedna, a u tom periodu su nadmašile bilo koju drugu AC igru. Od prošlogodišnjeg Assassin’s Creed: Revelationsa veće su za čak 10 puta u zadanom periodu.

Ubisoftov Tony Key izjavio je: “30. listopada igrači će iskusiti najveći launch igre u Ubisoftovoj povijesti. Assassin’s Creed 3 razvija se tri godine i pravo je next-gen iskustvo brenda. Produkcijska vrijednost igre zajedno s najvećom marketinškom kampanjom koju smo imali učiniti će je najprodavanijom igrom franšize.” Čini se kako brojke za sada idu u prilog toj tvrdnji.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?