HCL.HR

Atari i Cryptic Studios najavili Neverwinter

Duje Kozomara 23.08.2010.   •   0 komentara


Atari je danas objavio kako zajedno sa Cryptic Studiosom (developer igara City of heroes, City of Villains, Champions Online i Star Trek Online) radi Neverwinter, MMORPG baziran na Dungeons & Dragons franšizi.

Atari je danas objavio kako zajedno sa Cryptic Studiosom (developer igara City of heroes, City of Villains, Champions Online i Star Trek Online) radi Neverwinter, MMORPG baziran na Dungeons & Dragons franšizi. Developer je otkrio kako surađuje sa R.A Salvatoreom kako bi kreirali jedinstvenu D&D avanturu sa izrazito zanimljivom fikcijom te uzbudljivim gameplayom.

U Neverwinteru, igrači će birati jednu od pet klasičnih D&D klasa te zajedno sa prijateljima formirati peteročlane co-op grupe. Također, igrači sami kreiraju vlastitu priču i questove, zahvaljujući inovativnom, user-friendly generatoru sadržaja, koji trenutno ima kodno ime Forge. Neverwinter stiže na PC u četvrtom kvartalu 2011. godine, a dio je multi-platform eventa, koji uključuje i novu trilogiju knjiga R.A Salvatorea, kao i stolnu roleplaying igru. Prva knjiga iz Salvatoreove trilogije, imena Gauntlgrym, izlazi 5. listopada ove godine, a na njoj se bazira čitava priča Neverwintera.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?