HCL.HR

Auto Chess dobiva svoju MOBA igru

Iva Osrečak 20.01.2021.   •   0 komentara


Auto Chess je stvoren kao mod za MOBA igru, a novostečena popularnost vodila je do nastanka zasebne igre i stvaranja podžanra strateških igara nazvanog auto battler.

Gotovo dvije godine nakon što je Auto Chess postao popularan, izdavač Dragonest je 8. 1. otkrio kako radi na razvijanju MOBA igre temeljene na njihovom prethodnom hitu. Likovi, odnosno “šahovske figure” postat će heroji u novoj igri, a ono što sve čini mnogo zanimljivijim jest vijest da će svi heroji biti potpuno besplatni te igrači neće morati plaćati rune. Izdavač se nada da će micanjem “pay to win” sistema igračima osigurati veću razinu ravnopravnosti i jednakosti.

Već poznata trolinijska shema bit će upotpunjena ciklusom dana i noći koji će, kako kaže izdavač, utjecati na domet vidljivosti heroja. Još jedna interesantna novost je dodavanje uništivih objekata na mapi koji bi mogli rezultirati novim taktikama presudnim za pobjeđivanje u ovakvim vrstama igara.

Za sada nema mnogo drugih detalja o novoj Auto Chess MOBA igri. Kako trenutno  stvari stoje, radi se o mobilnoj igri, ali ni eventualnu PC verziju ne bi trebalo otpisati.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?