HCL.HR

Avengers: Infinity War na kraju će biti samo jedan film

Zoran Žalac 02.08.2016.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Novo poglavlje filmskog serijala Avengers neće biti podijeljeno na dva filma kako je to ranije bilo planirano. Umjesto toga vidjet ćemo samo jedan film.

Avengers-panel1a-137434

Dosadašnja dva Avengers filma financijski gledano bila su pun pogodak za Disney i Marvel pa odluka da se treći dio podijeli na dva filma nije bila čudna. No, s tim je filmovima u međuvremenu došlo do promjene plana. Prvo je odbačena ideja da isti nose dodatak Part 1 & Part 2, a sada je odlučeno da dva filma neće biti dio iste priče.

Naime, Avengers: Infinity War bit će jedan zaseban film koji stiže 04. 05. 2018. godine. Za sada neimenovani četvrti dio koji stiže godinu dana poslije pratit će slijed radnje prethodnog filma, ali će imati vlastiti zaplet.

Kako su redatelji filma već ranije otkrili, odluka za to donesena je na temelju činjenice da su dva filma znatno različita, ali vjerojatno i zbog toga što se pokazalo da publika sve manje voli filmove koji svoje priče ne dovrše u jednom dijelu. Takvo što bilo je jasno vidljivo na serijalu The Hunger Games kojemu se zarada smanjivala kako je prilazio kraju.

U bilo kojem slučaju, bit će interesantno vidjeti kako će se ova odluka odraziti na produkciju, s obzirom da su se scenariji za oba filma pisali paralelno.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • DjokaBA

    02.08.2016 - 17:11

    Ajde bre.. kakav bombastican naslov, a ustvari je ovo nesto sto se zna vec 2-3 meseca.

  • crocop97

    03.08.2016 - 12:32

    Serijal je žešće smeće

    • Moth

      @crocop97, 03.08.2016 - 13:32

      Joj što volim ovakve komentare od velikih stručnjaka koji proseru nešto čisto da…proseru nešto. Avengersi su napravljeni da budu zabava za mase i kao takvi, filmovi im funkcioniraju sasvim zadovoljavajuće. Ako tebe brine manjak “umjetničkog” dojma, odi, brate gledaj nešto iz kolekcije Luisa Bunuela (proguglaj tko je to) iako uopće ne sumnjam da iz njegovih filmova nećeš ni trunke radnje skužiti pa ćeš i to prozvati “žešćim sranjem”.

    • crocop97

      @Moth, 03.08.2016 - 16:58

      Logično da trollam fanboy nerdove trolololo

  • goldfinger

    03.08.2016 - 21:06

    Ovo postaje lagano Santa Barbara,jbt.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?