HCL.HR

Bang-On Balls: Chronicles je igra s loptama i lopticama, a nema veze sa sportom

Josip Klanfar 18.02.2021.   •   1 komentara


Lopte i loptice koristimo za sport i sportske aktivnosti, ali od trećeg mjeseca ćemo ih koristiti za borbu u različitim povijesnim erama u igri Bang-On Balls: Chronicles.

Damien Monier i Jose Teixeira su dva programera koji zajedno imaju preko 30 godina iskustva u izradi videoigara. 2019. godine su odlučili otvoriti razvojni studio Exit Plan Games, a rezultat njihovog rada moći ćemo vidjeti u novom 3D platformeru naziva Bang-On Balls: Chronicles.

Kako ovaj dvojac navodi, igra je inspirirana s nekim crème de la crème platformerima poput talijanskih vodoinstalatera, plavog ježa i medvjeda sa pticom na njegovom ruksaku. Nadam se da ste svi prepoznali o kojim se igrama radi, a ako je suditi po njihovim inspiracijama – čeka nas još jedan jako dobar platformer.

U igri ćemo preuzeti ulogu nesmotrenog heroja u obliku loptice koju možemo prilagoditi. Istraživat ćemo povijesno različita (ne nužno autentična) doba, od ere Vikinga do feudalnog Japana, zaputit ćemo se i do svemira. Sve to moći ćemo iskusiti sami ili u kooperativnom modu.

Osim istraživanja, biti će tu i borbe, a igra nam nudi pregršt oružja i štitova koji se mogu prilagođavati. Osim što će služiti poboljšanju izgleda našeg lika, prilagodba oružja dat će nam određene prednosti u borbi i istraživanju svijeta. Bang-On Balls će uz to imati platformerske mehanike poput skakanja, kotrljanja, zaleta u zraku i treskanja od pod, a sve navedeno će biti zaokruženo sa dozom blesavog humora.

Bang-On Balls: Chronicles dolazi na PC preko Steama, a planirani datum izlaska je 3. 3. 2021. godine. Po svemu sudeći, igra bi mogla biti zanimljiva, a ostaje nam za vidjeti hoće li se stvari zakotrljati u dobrom pravcu.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • _Someone_

    19.02.2021 - 14:55

    “Pokralo” polandballs memeove

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?