HCL.HR

Batman: Arkham City detalji o gameplayu te priči

Duje Kozomara 10.08.2010.   •   2 komentara


Prije par dana otkrili smo vam da se nova Batman igra zove Batman: Arkham City, a odvija se u posebnom distriktu za Gothamove kriminalce i hulje – Arkham Cityu. Zahvaljujući GameInformeru, danas smo doznali hrpu novih informacija vezanih uz igru, koje

Prije par dana otkrili smo vam da se nova Batman igra zove Batman: Arkham City, a odvija se u posebnom distriktu za Gothamove kriminalce i hulje – Arkham Cityu. Zahvaljujući GameInformeru, danas smo doznali hrpu novih informacija vezanih uz igru, koje su nam otkrivene većinom u kratkim crtama. Za početak, interesantan je podatak o priči kako će Two-Face pokušati ubiti Catwoman kako bi dobio poštovanje kriminalaca u Gothamu, a Quincy Sharp, koji se više ne natječe za gradonačelnika, ustvari kreira Arkham City. Što se gameplaya tiče, najsimpatičnija je informacija kako Batman igru započinje sa svim gadgetima koje je imao kada je završio Arkham Asylum, a tu je i nova dimna bomba. Više detalja u nastavku.

Komentari (2)

  • Figo

    10.08.2010 - 14:54

    ne može razočarati, prvi dio najugodnije iznenađenje godine, a mislim da će ga nastavak slijediti u svim segmentima a nadam se i nadmašiti.. ajmo šišmišu!

  • croice

    11.08.2010 - 07:39

    di je još jesen 2011…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?