HCL.HR

Batman: Gotham City Chronicles hara Kickstarterom!

Erna Fučić 02.03.2018.   •   2 komentara


Prije par dana zaživio je dugo iščekivan projekt na Kickstarteru – društvena igra smještena u bogat svijet Batmana!

Izdavač Monolith Board Games bacio se u ozbiljne vode svojim uspjesima na prethodnim KS kampanjama (Conan i  Mythic Battles: Pantheon), te su pripremili diva od igre, blagoslovljenog od strane DC-a i smještenog u poznatu franšizu mrklog šišmiša. U samo par sati, kampanja Batman: Gotham City Chronicles  premašila je zadanu vrijednost za ostvarenje projekta (500 000$), a backeri su do sada već uložili čak četiri puta više!

Ova KS ekskluziva (neće dolaziti na police trgovina!), bavi se ponajviše skirmish mehanikom koja se ne razlikuje pretjerano od sistema korištenog u njihovoj igri Conan. Igra je za 2-4 igrača, asimetrična u smislu da  jedan igrač preuzima ulogu zlikovca i sije strah po Gothamu, dok ostali postaju heroji i nastoje ga kooperativno spriječiti u svim naumima. Svaka igra odvija se prema brojnim scenarijima priloženim u baznom setu, a ukoliko izdvojite još love, dobivate i više ekspanzija s kojima dizajneri garantiraju još bolji doživljaj gameplaya.

Osnovna igra dolazi u čak dvije kutije, za zlikovce i heroje, jer je sadržaja toliko puno… Ovaj projekt se doslovno ‘bahato’ razbacuje količinom i kvalitetom minijatura, a to samo može pomoći u poboljšanju doživljaja igračima, te poslužiti kao odličan kolekcionarski izgovor za izdvajanje dosta visokih cifra iz vašeg novčanika. Bacite oko na galeriju slika!


Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?