HCL.HR

Battle royale stigao i u WoW, lansiran je World of Warcraft: Plunderstorm

Zoran Žalac 19.03.2024.   •   2 komentara


Iz Blizzarda su odlučili “prekršiti pravila” World of Warcrafta te lansirati odvojeni mod zvan Plunderstorm, bez ikakve najave i testiranja.

Mislili ste da je battle royale izašao iz mode jer su svi sada ludi za extraction tipom pucačina? Razmislite još jednom jer je battle royale upravo stigao u MMO igru World of Warcraft.

Ako vas danas pukne želja za Azerothom, prilikom ulaska u WoW primijetit ćete vremenski ograničen mod zvan Plunderstorm. Radi se tu o modu u kojemu do 60 igrača odmjerava snage, a pobjednik odnosi sve. Kad kažemo sve, mislimo na mount u obliku papige i ljubimca u obliku raka.

Plunderstorm je pritom odvojeni način igre, dakle izvan standardnih (i classic) servera i ne igra se s postojećim WoW likovima. Međutim, ako osvojite nagradu prenosite ju i u standardni u classic način igranja.

Interesantno je da ovaj mod uopće nije bio u javnom testiranju prije lansiranja, što nije običaj za WoW. Igrači su stoga iznenađeni ovom najavom – neki ugodno, neki neugodno. Iz Blizzarda kažu kako su igračima htjeli ponuditi nešto uzbudljivo prije lansiranja nove ekspanzije. U budućnosti će im fokus biti na ekspanziji The War Within, ali će osluškivati prijem Plunderstorma pa će ovisno o tome odlučiti hoće li imati još ovakvih eksperimenata.

Komentari (2)

  • Nightyx

    19.03.2024 - 18:44

    APP

  • KhorneFlake

    19.03.2024 - 18:55

    A dobro, ako prođe dobićemo nekad i Extractionstorm…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?