HCL.HR

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam dolazi kao DLC

Ante Malenica 17.09.2010.   •   4 komentara


Battlefield: Bad Company 2 veličinom možda i jest prikladan punoj ekspanziji, no distribuirat će se kao DLC paket.

Prvo veće proširenje igre Battlefield: Bad Company 2, naziva Vietnam, nakon ovogodišnjeg predstavljanja na E3-u dobilo je nejasne konotacije oko načina distribuiranja. Naime, pojavile su se špekulacije kako bi Vietnam mogao biti prava ekspanzija koja bi se prodavala i u retail izdanju sve dok na ovogodišnjem TGS-u takve priče nije opovrgnuo Electronic Arts, najavivši kako će ovaj dodatak biti dostupan isključivo digitalno, kao DLC paket. Kada je to konačno razriješeno, postavlja se pitanje što sve dobivamo krajem ove godine za kada je najavljen izlazak ovog DLC-a.

Komentari (4)

  • Mansky Hunt

    17.09.2010 - 14:28

    To bi značilo da će Vietnam biti besplatan, pošto je DICE izjavio da DLC pakete nikada neće naplaćivati PC korisnicima.Hvala ti, Bože, valjda su i oni napokon skužili da smo to zaslužili, nakon svih propusta koje su nam priuštili.

  • xGAME

    17.09.2010 - 15:27

    Da, samo sto se oni toga vise ne sjecaju, ja kad sam im to na oficijalnom forumu napisao, samo su mi obrisali post i link koji sam prilozio koji je dokazivao to -.-

  • LeftY

    17.09.2010 - 17:11

    DLC ce kostati 15$, nema niceg besplatnog

  • GrinnRipper

    19.09.2010 - 06:25

    svi znate šta to znači…umjesto (sadašnjeg) ruskog, slušat čemo bonzai honda kavasaki ninjaaaa, i moći ćemo nosit one kul šeširiće (0:44) XD…samo neznam kako ču bježat od granata i sl. ako nečujem granjata ili nešt slično XDXD (bonzai kawasaki honda gojira ninjaa= look out, look out, evo fakin granate ispod čmara XDXD)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?