HCL.HR

Battlerite Royale od danas postaje free-to-play igra

Hrvoje Smoljić 20.02.2019.   •   1 komentara


Zašto plaćati kako bi zaigrali neku battle royale igru kad ih se mnoštvo nudi potpuno besplatno? Novi član tog pristupačnog društva od danas postaje i Battlerite Royale.

Battle royale konkurencija je sve jača. Dok neki pokušavaju inovirati kako bi se istaknuli i došli do šire publike, drugi mijenjaju poslovne modele. Battlerite Royale od danas spada u drugu skupinu. Igra je, naime, konačno izašla iz Steamovog Early Accessa i postala potpuno besplatna za igranje.

Ako niste znali, Battlerite Royale je izometrična battle royale igra proizašla iz popularne Battlerite MOBA igre . Iako nije popularna kao njen veliki brat koji je proglašen jednom od najboljih besplatnih igara na Steam platformi – okuplja solidnu bazu igrača koju Stunlock studio ovim potezom očito želi dodatno proširiti.

Dakako, izlazak iz Early Accessa i promjena financijskog modela zahtjeva i određene promjene unutar same igre. Tako veliko, free-to-play ažuriranje, u igru osim novih heroja i mapa donosi i battle pass sustav. Kao i  u gotovo svakoj drugoj mrežnoj multiplayer igri pod suncem – njegova kupnja omogućit će vam dobivanje više iskustvenih bodova, ali i posebnih kozmetičkih predmeta. Svaki battle pass je ograničenog trajanja, a nakon isteka, možete kupiti novi koji sa sobom donosi drugačiji set osvojivih predmeta. Ako niste zaglibili u Apexu, ovo je idealna prilika za isprobati nešto malo drugačije.

Komentari (1)

  • microlightgames

    21.02.2019 - 14:26

    iskreno gade mi se vise. Igro sam bloodline davno prije i odlicna igra ali su je napustili. Nekoliko godina kasnije dodje battlerite, placa se (neznam 10-20 eura) totalni promasaj i ode free to play, igra je unaprijedjeni bloodline, super ali dosadi brzo jer nema cilja. Cujem dolazi battle royal, PLACA SE, totalni promasaj i nekoliko mjeseci kasnije free to play. Odlicna ideja ali vode je debili

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?