HCL.HR

Battlezone remaster najavljen za PC

Stjepan Fikter 01.07.2015.   •   0 komentara


S E3 sajma stigla nam je najava oživljavanja Atarijevog arkadnog klasika Battlezone, a sada isti studio priprema i FPS/RTS verziju iz 1998. koja će ponovno zaživjeti u modernom ruhu.

Kada je Rebellion ranije ovog mjeseca najavio da će retro naslov Battlezone pod njihovim vodstvom ponovno zaživjeti, vjerojatno je pokoji gamer pomislio na onu mješavinu RTS-a i FPS-a iz 1998. godine koju je izdao Activision. No Rebellion je tada najavio VR igru inspiriranu prastarim Atari Battlezoneom, što je dio fanova razočaralo.

No danas će i ti gameri biti sretni – prepoznavši što ljudi zapravo žele, najavili su remasterizaciju Battlezonea iz 1998. godine:

Iz Rebelliona kažu: “Znamo da ima fanova Battlezone igara iz 1998. i 1999. izdane od Activisiona koji su zamislili franšizu kao hibrid FPS i RTS žanrova. Mi smo zadovoljni što možemo otkriti da također radimo na remasteru Battlezonea iz 1998. za PC.”

Budući da je igra tek u početnim danima razvoja, još uvijek nema materijala za pokazati, ali iz studija entuzijastično najavljuju da fanovi svih verzija Battlezonea neće biti razočarani.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?