HCL.HR

Bayonetta 2 demo dostupan za download

ToxarE 09.10.2014.   •   2 komentara


Nintendo je pomalo iznenadio fanove akcijskih igara s demo verzijom Bayonette 2 koja je sada dostupna za download putem eShopa.

Vlasnicima Wii U konzola danas se Wii U GamePad sam upalio i prikazao sliku Bayonette 2 uz poruku da je demo dostupan za preuzimanje s eShopa. Nintendo je tako malo iznenadio svoje fanove s mogućnošću da testiraju ovaj obećavajući akcijski nastavak koji stiže 24. ovog mjeseca na police trgovina.

Demo je težak svega 750MB pa ga nećete dugo skidati, a pišemo vam ovo uzbuđeni da ga i sami isprobamo pa vam još ne znamo prenijeti što točno donosi. Sigurno je jedino da donosi šarenilo, neobične neprijatelje, jednu seksi žensku i fluidan gameplay u 60 sličica po sekundi.

Javite nam kako vam se sviđa kada ga skinete, a raspravu o Bayonetti 2 možete nastaviti i u forumskoj temi. Povodom izlaska demoa, Platinum Games i Nintendo objavili su i novi trailer.

Komentari (2)

  • jo

    09.10.2014 - 17:49

    Mogli su je uradit i za PC.

  • mariocro

    09.10.2014 - 18:59

    skinuo sam i probao i igra je totalni haos! nista se ne kuzi ni prica ni sta se desava ama bas nista, obavezno nabavljam 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?