HCL.HR

Before We Leave pokazat će nam kako izgraditi civilizaciju nenasilnim putem

Stjepan Fikter 17.04.2020.   •   1 komentara


Idućeg mjeseca imat ćemo priliku sjesti na vladarsku stolicu i omogućiti razvoj civilizacije kroz više planeta i pri tome misliti na svemirske kitove koji bi mogli biti problematični.

Početkom petog mjeseca, točnije 8. 5. stiže nam za naša računala Before We Leave – igra u kojoj ćemo ponovno izgraditi civilizaciju koja će se protezati na više planeta. Ono po čemu će se navedena igra isticati je miroljubljivi način razvijanja jer oružja neće postojati kao niti protivnici koji bi htjeli zauzeti naše resurse.

To ipak ne znači kako neće biti izazova i bitaka. Razvoj civilizacije ovisit će o resursima, otkrivanju drevnih tehnologija kao i međuzvjezdanog putovanja, ali će se morati paziti i na prirodne katastrofe koje mogu poharati planete. Tu su i svemirski kitovi kojima se možda i neće sviđati što mi radimo pa ćemo morati paziti i na njih kao i na izazove koji će se morati rješavati.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • funky0308

    17.04.2020 - 21:00

    Izgleda stvarno zanimljivo.. ako ce svaki planet moci biti netko drugi pa cemo moci do njega kada se tehnologija dovoljno razvije da mozemo u svemir, to bi bilo pregenijalno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?