HCL.HR

Besplatna pucačina Ironsight stiže na Steam

Zoran Žalac 16.12.2019.   •   3 komentara


Znanstveno fantastična pucačina Ironsight uskoro širi svoje otvoreno beta testiranje te će se od ovoga tjedna moći zaigrati i na Steamu.

Tražite li futurističku pucačinu s multiplayer komponentom možda biste trebali popratiti Ironsight, nadolazeću free-to-play igru koja će se ubrzo pojaviti na Steamu. Bit će to završna faza testiranja te igre, a popratit će ju i sadržajno ažuriranje koje uključuje dvije nove mape, CTF mod te drugu sezonu Battle Passa. Jer sve moderne igre sada imaju battle pass.

Otvoreno testiranje na Steamu počet će od 18. 12., a u sklopu istoga moći će se isprobati 13 različitih mapa te preko 100 dodataka za modificiranje oružja. U Ironsightu ćemo se boriti za zadnje resurse na Zemlji, a protivnike ćemo kositi pomoću dronova za različite namjene. U ponudi modova imat ćemo klasične vrste kao što su Team Deathmatch te Search & Destroy.

Komentari (3)

  • DrunkO_OMonkey

    16.12.2019 - 10:22

    Malo me po traileru podsjeca na cod bo2, dok je cod jos bio dobar, iako i cod mw ne izgleda lose, ali nemogu presudit dok ne odigram, sto ce biti nikad s obzirom na moj poop pc xd

  • Kris10

    16.12.2019 - 12:11

    imam dosta sati na njoj.Igra je stvarno zabavna te bi je cak opisao kao poor mans Call od Duty.Jedina stvar sto me je bas odbijala je taj grind ali ipak je free 2 play pa razumim.

  • Momentum

    16.12.2019 - 19:24

    Igra nije losa za f2p zabavna je,igrao sam je neko kratko vrijeme ali bas se osjeti po gameplayu da je igra za f2p nekako sve to djeluje pomalo jeftino i djecije,bas bi opisao kao losa kopija coda ali definitivno najbolja kopija od ostalih kopija igara koje su ajmo reci kopirale cod osim Warfacea.I dalje smatram da je Warface jedina f2p igra koja je ozbiljnija po pitanju gameplaya.Da bar Cod online f2p prebace i na Europu bilo bi super,steta sto je samo za kinesko trziste.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?