HCL.HR

Besplatno nabavite sve igre iz humoristične point’n click Deponia trilogije

Hrvoje Smoljić 25.01.2019.   •   2 komentara


Ako ste ljubitelj point and click avantura, na PC platformi još danas možete besplatno preuzeti Deponia: The Complete Journey kolekciju sa čak tri igre.

Humble digitalna trgovina nastavlja s odličnim sniženjima u sklopu svoje zimske rasprodaje.  Prilika je to da u pola cijene (ili manje) nabavite igre kao što su deluxe izdanje Dark Soulsa 3, Assassin’s Creed: Odyssey, Far Cry 5 i Ghost Recon: Wildlands. Uz mnoge druge popuste Humble, nakon A Story About My Unclea, dijeli još igara besplatno.

Ovog puta radi se o Deponia: The Complete Journey kolekciji od sve tri igre iz te point and click trilogije. Postoje samo dva mala uvjeta kako bi ih i dobili besplatno. Prvi – da to napravite danas, a drugi – da se pretplatite na Humbleov newsletteru u kojem ćete primati obavijesti o njihovim budućim akcijama. Količine su ograničene tako da požurite.

Ako niste znali, radnja Deponie stavlja vas u ulogu mladića po imenu Rufus. On će u tijeku trilogije pokušati pobjeći s planeta koji služi kao odlagalište otpada te dospjeti na leteći grad Elysium. Uz interesantnu priču, igre se mogu pohvaliti odličnim humorom te šarenim vizualama. Paket se inače prodaje po cijeni od 30 eura pa ga svakako zgrabite dok možete.

Komentari (2)

  • tryon

    25.01.2019 - 08:41

    odlicno za igrat dok je ruka u gipsu. steta sto sam skinuo gips kad sam dosao do treceg dijela..

  • mokrEE

    25.01.2019 - 15:39

    10/10 avantura. pogotovo prva 2 dijela. simpaticna prica, zabavan glavni karakter sa masu smijesnih dijaloga, interesantne i zabavne zagonetke solidnih tezina. kasnije se igra malo razvodni i zakomplicira u prici tamo 3. dio ali sve u svemu iskrene preporuke pogotovo kada je dzaba

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?