HCL.HR

Besplatno pokrenite pobunu u igri Tonight We Riot

Zoran Žalac 30.04.2021.   •   1 komentara


Na GOG.com besplatno se dijeli izrazito politička igra u kojoj radnička klasa protestira protiv kapitalističke distopije.

Ako vam je večeras do bunta i protivljenja kapitalističkom sustavu, GOG.com za vas ima mali poklon (eto što ti je kapitalizam!). Sve do nedjelje u 14 sati besplatno se dijeli igra Tonight We Riot u PC verziji. Premda se radi o igri koja koristi grafički stil otprije sto godina, zapravo se tu radi o relativno svježem naslovu iz 2020. godine.

Tonight We Riot nudi tako grupni protest protiv nepravdi kapitalizma, s podrškom za kauč co-op (zajedno smo jači!) (najlakše su revolucije preko kauča). U igri možete baratati s 20 različitih oružja, jurišati na policiju s vjernim psom i dobiti “unikatnu katarzu udaranjem milijardera u vrat”. Dakako, takve katarze najbolje su kad dođu virtualno – developer ne preporučuje da ih pokušavate ostvariti izvan same igre.

Komentari (1)

  • Bojko

    30.04.2021 - 22:37

    Najs. Prijedlog uredništvu – bilo bi zgodno da za nas na Macovima napišete u zagradi “PC, Mac” da ne provjeravam svaki puta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?