HCL.HR

Besplatno se dijeli gusarska igra Hero of the Kingdom II

Zoran Žalac 29.08.2023.   •   8 komentara


GOG.com je započeo svoju jesensku promociju u sklopu koje je na popustu više od 4000 igara, a jednu od njih dijele i potpuno besplatno.

Dvadesetak dana nas dijeli od kalendarskog početka jeseni, ali to ne znači da GOG.com ne može započeti svoju jesensku rasprodaju. Sve do 11. 9. na toj su platformi snižene cijene za više od četiri tisuće igara, a popusti sežu i do 90%.

Ako svoju kolekciju želite ispuniti nešto starijim naslovima, i to u DRM-free izdanju, ima tu dobrih ponuda. Cijeli Metro serijal košta manje od deset eura, a ako vas je Baldur’s Gate 3 zainteresirao za svoj serijal prethodne dvije igre koštaju četiri eura po komadu. za preporuku je svakako i Heroes of Might and Magic serijal, čije igre sada koštaju nešto manje od dva i pol eura po komadu, zajedno sa svim ekspanzijama.

Ako ste trenutno kratki s novcem, ima GOG.com i poklon za vas. Besplatno se dijeli gusarska avantura Hero of the Kingdom II iz 2015. godine. Igra je rađena u retro stilu, s 2D grafikom i izometrijskim prikazom. Zadatak vam je spasiti svoju sestru koju su oteli pirati i pritom obraniti svoje selo od njihove prijetnje.

Hero of the Kingdom II u svoju kolekciju možete dodati iduća dva dana.

Označeno sa: , ,

Komentari (8)

  • krolesi

    29.08.2023 - 11:04

    Hvala na informaciji!

  • Monster Tamer

    29.08.2023 - 16:03

    Puno igara je na popustu ali ne mogu bilo što imati u Libraryu. Jedna kriva igra – moram praviti novi account. Dosta igara koje nemam nisu na popustu ali nema veze. Naći će se nešto.

    • Zoran Žalac

      @Monster Tamer, 29.08.2023 - 17:00

      … šta?

    • Monster Tamer

      @Zoran Žalac, 29.08.2023 - 17:18

      Pa da. Tako ti je to kod mene.

    • Zoran Žalac

      @Monster Tamer, 29.08.2023 - 17:42

      Pa taj dio sam shvatio. Ne i zašto je tako.

    • Monster Tamer

      @Zoran Žalac, 30.08.2023 - 18:05

      Kako misliš zašto je tako? Naravno nisam još to napravio ali pazim da mi Library izgleda uredno sa igrama koje volim. Ne želim da mi izgleda razbacano.

    • Zoran Žalac

      @Monster Tamer, 30.08.2023 - 18:34

      Lijepo ti je netko dolje napisao – doslovno možeš sakriti igre iz libraryja koje ne želiš vidljive, baš nikakvog smisla nema raditi drugi account da bi “uredno slagao igre”. Osim toga, na GOG Galaxy možeš grupirati igre pod tagovima, sortirati ih i sređivati do mile volje ako ne želiš razbacano. Prvi put čujem da netko radi više accountova za igre da bi ih sortirao… Baš besmisleno i nepotrebno, kad se sve to može i na jednom, istom korisničkom računu.

    • Lfbo

      @Monster Tamer, 29.08.2023 - 18:14

      Ako govoris o GOGu, imas opciju da sakrijes igru, ako ti ne treba. Desni klik i hide..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?