HCL.HR

Bethesda obećava povratak Fallout igara na Steam

Renato Pedišić 03.01.2014.   •   4 komentara


Bethesda je dala obećanje kako će se Fallout 1, 2 i Fallout Tactics, koji su nedavno uklonjeni sa stranica digitalnih distributera videoigara, vratiti barem na Steam kad to bude moguće.

Prebacivanje licence starijih Fallout igara na Bethesdu početkom 2014. rezultiralo je povlačenjem dotičnih naslova sa stranica svih digitalnih distributera videoigara. Bethesda je kao novi punomoćni vlasnik licence tako povukla Fallout 1 i 2 te Fallout Tactics, koje ste prije par tjedana mogli nabaviti besplatno putem GOG.com-a. Povlačenje je napravljeno čisto iz tehničkih razloga – izmjene pravnih tekstova, promjene informacija o igri itd.

Unatoč ovom povlačenju, Bethesda je putem Twittera potvrdila da uklanjanje igara nije konačno te kako se radi na vraćanju spomenutih naslova na Steamov digitalni servis. Kada su upitani hoće li se igre vratiti na GOG, odgovoreno je kako je trenutni prioritet vraćanje igara na Steam.

Inače, ako ste putem bilo kojeg servisa za digitalnu distribuciju igara nabavili neki od spomenutih Fallout naslova – ne brinite, oni će ostati na vašem korisničkom računu i neće biti uklonjeni ni nakon Bethesdinih izmjena.

Komentari (4)

  • MoGaming

    03.01.2014 - 15:25

    daj nam pravi nastavak tog serijala a ne one s enginom od TES-a

    • brko1

      @MoGaming, 03.01.2014 - 18:25

      +1

    • Lovac

      @MoGaming, 03.01.2014 - 19:57

      Čekaj Wasteland 2, ali nisu ni novi loši, dapače.

    • vaultboy_zd

      @MoGaming, 07.01.2014 - 00:14

      to se ceka

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?