HCL.HR

Bethesda odustala od tužbe za Fallout MMO

Zoran Žalac 22.04.2010.   •   0 komentara


Rad na nekadašnjem naslovu Project V13, gamerima poznatijem kao Fallout MMO-u, nastavit će se na sreću svih fanova ovog serijala.

Rad na nekadašnjem naslovu Project V13, gamerima poznatijem kao Fallout MMO-u, nastavit će se na sreću svih fanova ovog serijala. Naime, Bethesda Softworks odustala je od tužbe kojom je Interplay teretila za kršenje ugovora. Dotičnu aferu opisivali smo već nekoliko puta pa se ne namjeravamo ponavljati, stoga ćemo reći da je ovakav rasplet događaja uistinu pozitivan. Inače, Bethesda je navodno povukla tužbu nakon obostrane nagodbe, što vrlo vjerojatno znači da Interplay također odustaje od protu-tužbe. O kakvoj je nagodbi riječ, zasad nije poznato, no u svakom slučaju, lijepo je znati da se rad na MMO inačici Fallouta nastavlja.

UPDATE: Pete Hines, potpredsjednik Bethesda Softworksa, ipak je opovrgnuo informaciju da je tvrtka odustala od tužbe. “Pravna bitka i dalje se vodi. Ono što je protumačeno kao nagodba, bila je samo minorna procedura, stoga tužba nije odbačena.” – izjavio je Hines.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?