HCL.HR

Beyond Good and Evil bit će pretvoren u film na Netflixu

Zoran Žalac 01.08.2020.   •   4 komentara   •   Filmovi i serije


Svega jedan dan nakon što smo doznali da će Splinter Cell biti pretvoren u anime seriju stiže nam vijest o filmskoj adaptaciji još jedne Ubisoftove igre.

Ubisoftova je poslovna strategija postala transparentna – francuska tvrtka planira prebaciti svoje slabije profitabilne serijale u u nove multimedijalne oblike kako bi privukli novu publiku. Jučer smo doznali da će Splinter Cell postati anime serija na Netflixu, vjerojatno prije izlaska nove igre. Danas pak The Hollywood Reporter izvještava da je Ubisoft s Netflixom dogovorio i filmsku adaptaciju igre Beyond Good and Evil.

Na filmu će raditi redatelj Rob Letterman, zaslužan za uspješni film Detective Pikachu. Beyond Good and Evil na Netflixu trebao bi biti hibrid igranog i animiranog filma, slično kao ovogodišnji Sonic The Hedgehog. Čini se kako će radnja filma usko pratiti onu iz igre koju smo igrali 2003. godine. To je interesantno jer će se nova igra, Beyond Good and Evil 2, vremenski odvijati prije te priče.

Za one koji ne poznaju serijal, Beyond Good and Evil odvija se u 25. stoljeću na planetu Hillys koji je pod opsadom parazita zvanih DomZ. U glavnom je ulozi fotografkinja Jade koja s DomZima ima mističnu poveznicu, a počinje ju razotkrivati nakon što se pridruži tajnoj organizaciji koja joj otvori oči prema zavjeri militantne grupacije Alpha Sections.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Agent

    01.08.2020 - 10:07

    Malo previše su krenuli sa prebacivanjem igre u filmsku industriju.A teško da će koja uopće prosječno proći,a kamoli izvrsno

    • sallaD

      @Agent, 01.08.2020 - 14:31

      a nije to baš nešto novo, koliko puta su najavili da će neka igra dobiti filmsku adaptaciju pa u 3/4 slučajeva ispadne da je zaboravljeno ili otkazano

  • funky0308

    01.08.2020 - 12:41

    Ovo je odlicna ideja, samo ako prodje kao Pikachu.. puno ljudi nije odigralo jedinicu i ovo je odlican potez kako pokazati sto se dogadjalo i dati ljudima da vide sve prije izlaska prequela.

  • Dajsikeks

    01.08.2020 - 13:47

    Pa čovječe, koja je ova po redu filmska adaptacija koja će izaći na netflixu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?