HCL.HR

Beyond: Two Souls i Heavy Rain uskoro izlaze za Playstation 4

Juraj Bevandić 21.11.2015.   •   4 komentara


Trend remastera hitova prošle generacije se nastavlja na Playstationu sa Beyond: Two Souls koji stiže za svega tjedan dana i Heavy Rainom kojeg očekujemo iduće godine.

Otkad je prestao neugodno ubacivati samoga sebe u svoje igre, David Cage se očito odlučio posvetiti tome da barem što više ljudi odigra njegove novije uratke. Prvo će preraditi svoju posljednju igru Beyond: Two Souls, kojeg možete očekivati na PSN-u već od sljedećeg utorka po cijeni od trideset dolara, dok će početkom trećeg mjeseca iduće godine sličan tretman doživjeti i popularni Heavy Rain. Iako očekujemo primjetniji napredak na Heavy Rainu, Beyond: Two Souls remaster također obećava zanimljive promjene.

Unatoč tome što je ionako izgledala prilično impresivno, uz grafička poboljšanja kroz višu rezoluciju i bolje vizualne efekte te svjetla i sjene, igra će ponuditi dodatne kontrole koristeći nove mogućnosti DualShock 4 kontrolera. Osim toga, vaše će se odluke nakon svakog poglavlja usporediti sa ostalim igračima, a ako ste već odigrali Beyond, moći ćete ga ponovno odigrati i to kronološkim slijedom. Kontrole u borbenim scenama trebale bi biti preciznije u PS4 izdanju, ali samim time i određene scene izazovnije, a sadržajno će igru proširiti Enchanced Expreriments DLC paket.

Obje će igre izaći isključivo digitalno putem PSN-a, a moći ćete ih isprobati na ovogodišnjem Playstation Experience sajmu nađete li se slučajno početkom idućeg mjeseca u San Franciscu. Oni kojima to baš nije usput morat će se malo strpjeti na urlanje „Jason!“ prvi višoj rezoluciji i boljim vizualima, ali mogli bi to biti zanimljivi paketi svima koji su uspjeli propustiti ove ekskluzive prošle generacije.

Jeste li vi odigrali Cageove avanture na Playstationu 3? Koje biste još naslove najradije vidjeli na četvorci?

Komentari (4)

  • InDy4962

    21.11.2015 - 16:37

    Može!

  • trulex

    21.11.2015 - 22:33

    ovaj Beyond: Two Souls ima hrvatski subtitle što je dobro, i igrat cu ga opet jednog dana ali ovaj put na ps4

  • Andrash

    22.11.2015 - 17:51

    Da barem jednog dana dođu i na PC.

    • tryon

      @Andrash, 23.11.2015 - 13:35

      e to

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?