HCL.HR

Black Ops 3 će iduće godine dobiti snažne alate za modiranje

Juraj Bevandić 04.11.2015.   •   4 komentara


PC verzija Call of Duty: Black Ops 3 dobit će veliki update iduće godine, kada će Treyarch igračima omogućiti izradu vlastitih mapa i modova.

S obzirom da Black Ops 3 na konzolama stare generacije neće imati kampanju, a konzole nove generacije neće dobiti novonajavljeni update, čini se da bi PC mogao biti najbolja platforma za igranje novog CoD-a.

Treyarch je najavio kako će iduće godine dostaviti alate za modifikaciju igre na PC-u. Paket bi trebao sadržavati editor mapa i alat za kreiranje modova. Osim toga, dosta dobro zvuče i ‘Unranked Dedicated Server Files’, što bi značilo da ćete moći pokretati privatne servere sa svojim sadržajem i time ne utjecati na globalnu rang listu.

Projekt bi trebao ući u zatvorenu alpha fazu u trećem mjesecu 2016., nakon čega bi uslijedila i otvorena beta te konačan puni izlazak kasnije iste godine. Developeri su ipak naznačili kako se sadržaj ažuriranja još može promijeniti i kako ne mogu ponuditi točne datume, pa koliko god ovo sve dobro zvučalo, ipak ćemo si dozvoliti biti mrvicu skeptični.

Kako vama zvuče ovakva obećanja? Nagrađuje li Activision igrače iz čista mira ili samo svim silama pokušava spasiti sve slabije rezultate prodaje na PC-u?

Komentari (4)

  • snooker

    04.11.2015 - 17:28

    Sudeći po ovome, prije će izaći novi COD nego ovi njihovi alati

  • Dragan[MKD]

    05.11.2015 - 01:59

    Naravno kako je i sami Bog odredio FPS se igra na PC-u 😉

  • 1red2rum

    05.11.2015 - 15:05

    novi cod izgleda odlicno!!ne kuzim ljude koji uporno pljuju po njemu a igraju ga=?

  • funky0308

    06.11.2015 - 17:48

    Ja stvarno volim COD serijal..bez obzira na sve objektivne i one malo manje objektivne komentare, meni jedna od najdražih igara za ispucavanje svih frustracija koje sa posla donesem kući..
    Igra koju mogu igrati 15min ili četiri sata, koliko vremena imam..
    Svake godine je sve bolji, konstantno se poboljšava gameplay (i sve ostalo, naravno) i meni je Call Of Duty i dalje FPS nr 1..
    Još kada vidim koliko guraju PC gaming i koliko se COD dobro vrti na PCima..još mi je draži

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?