HCL.HR

Blizzard najavio F2P igru Hearthstone: Heroes of Warcraft

Patrik1717 23.03.2013.   •   5 komentara


Blizzardov eksperimentalni projekt kartaška je igra u Warcraft univerzumu, besplatna za igranje na tri različite platforme – PC-u, Mac-u i iPad-u.

Veliki Blizzard odlučio se okušati u nešto drugačijem tipu igara – kako žanrovski tako i po razini produkcije. Unutar tima formirana je grupa od petero ljudi koji su proteklih mjeseci radili na manjem projektu; a taj je projekt jučer otkriven pod imenom Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Riječ je o kartaškoj igri smještenoj u svijet Warcrafta. Svaki špil karata složen je oko heroja iz devet klasa u Warcraftu, a sve će karte imati poznate mehanike i sposobnosti klasa. Igra će startati s 300 različitih karata i tri različita moda. Središnji mod je onaj u kojemu igramo protiv drugih igrača, osvajamo medalje, bedževe i karte kojima slažemo što snažniji špil. Drugi mod služi za vježbu, a u njemu možemo isprobavati različite špilove protiv kompjuterskih protivnika na nekoliko razina težine. Na kraju tu je i Forge mod u kojemu igrači slažu špil od nasumično ponuđenih karata.

Hearthstone će biti besplatan za igranje, uz opciju kupovanja jačih karata po cijeni od nekoliko dolara. Opcija trgovanja kartama zasad nije najavljena. Igra će se moći igrati na tri platforme – PC-u, Mac-u i Ipad-u, i to kao cross-platform naslov tako da će igrači s različitih platformi moći igrati jedni protiv drugih. Izlazak igre planiran je za kraj godine, a zatvoreno beta testiranje zakazano je za ljeto i već se sada možete prijaviti za njega.

Komentari (5)

 • Vujkan

  23.03.2013 - 11:07

  ovo mi se svida jako moglo bi biti dobro!!

  • Vailent

   @Vujkan, 24.03.2013 - 17:30

   i meni se ovo mnogo svidja iskreno

 • brko1

  23.03.2013 - 11:47

  zanimljivo….. vidio sam da se vec mozes prijavit za betu

 • Apocalypse4987

  23.03.2013 - 14:02

  aj barem nije an facebooku

 • CroDruid

  23.03.2013 - 18:00

  A svi očekivali neko čudo novo…a ono CARD FAKING GAME! 🙂
  Al ajde, bar bude besplatno…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!