HCL.HR

Blizzard potvrdio da ne radi na novim klasama za Hearthstone

Juraj Bevandić 09.07.2015.   •   0 komentara


Svašta se šuškalo i još šuška oko nove ekspanzije Blizzardova popularnog Hearthstonea, ali je potvrđeno da ćemo na nove klase morati još pričekati.

Blizzard je još prošloga tjedna najavio novu ekspanziju za kartašku zarazu Hearthstone koju će u potpunosti najaviti krajem ovog mjeseca. Brojni su se igrači ponadali novim klasama u igri, ali njihovo je uzbuđenje vrlo brzo utišano. Ben Brode, dizajner koji radi na igri je putem Twittera demantirao glasine i objasnio kako trenutno ne planiraju raditi na novim herojima.

To ne bi trebalo razočarati igrače jer službenih govorancija o novim klasama unutra Blizzarda nikada nije ni bilo. Osim toga, novi Tavern Brawl mode je unio zdravu dozu raznovrsnosti, ponudivši nakratko nove heroje, a trenutačno i zanimljive špilove karata.

Fanovi se pak nadaju da će nova ekspanzija, kada već ne donosi nove klase, ponuditi karte koje će uravnotežiti igru, jer osjećaju da su neke postojeće klase preslabe i nedovoljno zanimljive.

Javite nam u komentarima koja je vaša najdraža klasa i shodno tome, čemu se vi nadate u novoj ekspanziji? I ne zaboravite, svake subote organiziramo online turnir u Hearthstoneu za sve igrače iz naše regije.

Prijave su vrlo jednostavne i svi ste pozvani – više o tome ovdje. Ako imate kakva pitanja o tim turnirima ili jednostavno želite raspravljati o Hearthstoneu, navratite u na HS podforum i ostavite koji post.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?