HCL.HR

Pojavili su se novi bonovi/darovne kartice za novi PlayStation Plus

Zoran Žalac 28.06.2022.   •   8 komentara


U američkim i britanskim trgovinama počele su se pojavljivati nove kartice za nadoplatu PSN računa, u vrijednosti koja odgovara novoj PS Plus Extra pretplati

Nedavno smo pisali o tome kako su strane trgovine iz prodaje povukle bonove, tj. darovne kartice za PlayStation Plus. Jedino što je u ponudi ostalo jesu nadoplate PSN računa, a sad su se stvari još malo zakomplicirale. Naime, na Amazonu su se pojavili novi bonovi/kartice za nadoplatu PSN računa, ali na njima stoji oznaka PlayStation Plus. I dalje su to bonovi za nadoplatu računa, ali su specifičnog iznosa koji odgovara PS Plus Extra pretplati.

Primjerice, kartica od 110 američkih dolara točan je iznos godišnje pretplate na PlayStation Plus Extra (s uračunatim porezom). Što znači da i mi možemo očekivati karticu s digitalnim kodom u vrijednosti 99,99 eura.

Za sada nije poznato hoće li postojati kartice s iznosima za PS Plus Essential i Premium. Isto tako, nije poznato hoće li biti dostupne samo kartice s iznosima za godišnju pretplatu, ili i za kraći rok od tri mjeseca.

U bilo kojem slučaju, čini se da više neće biti bonova/kartica koje izravno aktiviraju PS Plus. Umjesto toga korisnici će sami morati pogledati što mogu kupiti za dobiveni iznos na PSN računu. Primjerice, bonom od 100 eura ne morate nužno kupiti PS Plus Extra na 12 mjeseci – možete kupiti pretplatu na tri mjeseca i ostatak zadržati ili potrošiti na kupnju igara. Međutim, zbunjujući dio toga je što se na pakiranju nalazi oznaka PS Plusa, a to neupućenom korisniku donekle sugerira na što bi novac “trebao” potrošiti.

Komentari (8)

  • Dajsikeks

    28.06.2022 - 12:14

    Već vidim kako bake, djedovi i roditelji kupe djeci krivu verziju. Dobar move Sony, kako lako zaraditi na neinformiranim ljudima

    • Djuro05

      @Dajsikeks, 28.06.2022 - 13:03

      Ne razumem, o čemu pričas, kakva pogrešna verzija, sve je isto kao i pre nema šta da se pogreši.

    • pleto

      @Dajsikeks, 28.06.2022 - 13:35

      LOL Šta god da naprave ne valja. Teorije zavjere, bake svaki dan kad idu po kruh kupe karticu jednu djeci umjesto slatkiša

    • PppPP

      @pleto, 28.06.2022 - 13:52

      najjače mi je ovo “neinformiranim ljudima” haha pa čija je to greška onda?

    • Dajsikeks

      @PppPP, 28.06.2022 - 15:46

      Mislim na to oni koji ne prate svaki dan ove vijesti i slično vezano za gaming…

    • PppPP

      @Dajsikeks, 28.06.2022 - 18:37

      Pa nije to sonyev problem što si neinformiran. Sama ta riječ znači da informacije postoje, na kupcu je da istraži prije kupnje.

    • Tomislav88

      @pleto, 28.06.2022 - 22:25

      Hahahahhaha a jesam se nasmijo svaka cast

    • PppPP

      @Dajsikeks, 28.06.2022 - 13:50

      ne razumijem?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?