HCL.HR

Borderlands 2 je gotov – krenuo rad na DLC-u

Renato Pedišić 21.07.2012.   •   1 komentara


Ljudi iz Gearboxa su bili iznimno vrijedni u izradi Borderlandsa 2 te su ga uspjeli dovršiti čak dva mjeseca prije zadanog roka. Sada se svim snagama bacaju na proizvodnju dodatnog sadržaja.

Borderlands 2, željno iščekivani križanac FPS-a i RPG-a, dovršen je ranije nego što smo očekivali. Sve što su kreativci iz Gearboxa zamislili staviti na igrin disk napravljeno je te su u javnost izašli s ovom obavijesti: “Igra je dovršena i više ne možemo napraviti nikakve izmjene.”

No s krajem rada na osnovnoj igri rad na cjelokupnom Borderlands 2 projektu ne prestaje te je objavljeno da je rad na DLC-ovima već počeo. Prvi takav DLC donijet će nam novog, ženskog lika klase Mechromancer. Ta će protagonistica biti besplatna za članove Borderlands 2 Premiere Cluba, a dostupna već za 60 do 90 dana od izlaska igre.

Ako želite biti član Borderlands 2 Premiere Cluba to možete postati ako prednaručite igru, a uz Mechromancericu očekuju vas i mnoge druge podognosti.

Borderlands 2 izlazi 21. rujna za PC, Xbox 360 i PlayStation 3, a naša video najava podučiti će vas o finim detaljima kojima se fanovi originala mogu veseliti.

Komentari (1)

  • Zoi

    22.07.2012 - 19:46

    Čitaj – sad kobajagi rade na novom sadržaju, koji umjesto da dođe uz igru, on će se naplaćivat 😀 I što sad igra ne izađe ranije ako je SVE gotovo. Gade mi se vi developeri i izdavači.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?