HCL.HR

Brothers in Arms: Furious 4 odgođen i promijenjen

Nikola Bunjevac 10.07.2012.   •   4 komentara


Gearbox je potvrdio da još uvijek radi na novom nastavku Brothers in Arms serijala, ali i da je igra na neki način evoluirala te da ju ne trebamo očekivati ove godine.

Predsjednik Gearboxa Randy Pitchford potvrdio je sumnje o svojevrsnoj odgodi igre Brothers in Arms: Furious 4. Iako datum izlaska iste zapravo i nije bio najavljen, s obzirom da Gearbox radi na još dvije igre, bilo je logično očekivati da ju ipak nećemo dočekati ove godine. Pitchford tvrdi da je igra s vremenom “evoluirala” te da će igrači biti iznenađeni kada vide što ih očekuje.

“Jedan od razloga zašto ne pričamo o igri jest da ona napreduje i moramo napraviti daljnje promjene prije nego što možemo početi pričati o njoj. Stvarno ne mogu pričati o Furious Four trenutno. Borderlands 2 stiže u rujnu pa trošimo većinu svog vremena pričajuči o njemu, i Aliens Colonial Marines izlazi poslije njega u veljači.”, kaže Pitchford.

Ubisoft je prikazao “bijesnu četvorku” na prošlogodišnjem E3 sajmu, ali je projekt kasnije utihnuo. Nakon toga su čak istekla izdavačeva prava na igru, ali je kasnije potvrđeno da će se ona obnoviti. Zatišje će se po svemu sudeći nastaviti sve dok Gearbox početkom iduće godine ne dovrši Aliens: Colonial Marines.

Komentari (4)

 • snooker

  10.07.2012 - 13:17

  ovo "promijenjen" mi se nikako ne sviđa jer pretpostavljan da neće igra biti neka koljačina tipa Tarantinov film kako su ga u početku najavili nego ga mijenjaju na stari stil igre di moraš onim budalama govoriti iza kojeg zida će se sakriti i tako svakih 5 metara.

  • Maximum

   @snooker, 10.07.2012 - 13:28

   Pa i dalje ce biti ''sprdnja'' kao recimo Borderlands , a stari stil igre ce tek praviti posle ove igre .

 • snooker

  10.07.2012 - 15:00

  ne znan, nije se igračima i fanovima baš svidila ta "munjena" verzija, bilo je dosta negativnih reakcija, lako bi se oni mogli vratiti na staro zbog toga

 • xPh4rIm

  13.07.2012 - 19:58

  I proci ce kao i call of juarez,duke nukem ili neke slicne … koje su pravile velike promjene

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!