HCL.HR

Brutalne uštede do 80% u Links poslovnicama u Zagrebu

promo 18.05.2022.


Samo u subotu 21.05.2022. u zagrebačkim poslovnicama Linksa očekuju vas odlične uštede do čak 80%. Evo o čemu se radi.

Ove subote 21.5.2022. počinje SMART DAY u Links poslovnicama u Zagrebu uz brutalne uštede do 80% na 500 artikala, a istog dana u poslovnicama u Zagrebu moći ćete odabrati sve što vam je potrebno među dodatnih 1.000 artikala koji su na trenutnim promotivnim akcijama. Proizvodi će biti na popustu samo na dan događanja i u ograničenim količinama, te vrijedi pravilo – tko prvi, njegovo! Budite brzi jer Links ima POKLONE za prvih 500 kupaca!

Na Smart day-u očekuje vas laptop za 999 kn, smartphone već od 669 kn, printer i slušalice već za 99 kn i još puno toga iz IT asortimana, ali i odlična ponuda bijele tehnike, malih kućanskih uređaja te uređaja za osobnu njegu. Izdvojena ponudu TOP artikala Smart Day-a  nalazi se OVDJE, a cijelu Smart Day ponudu kao i dostupnost prema poslovnicama možete pogledati OVDJE.

Smart Days u Linksu održat će se na sljedećim lokacijama:

TC FAMILY MALL, Ul. Velimira Škorpika 11 (JANKOMIR),  10 – 20 sati

TC AMBIENTA, Avenija Dubrovnik 14 (NOVI ZAGREB),  8 – 17 sati

TREŠNJEVKA, Glamočka ul. 1,  8 – 17 sati

DUBRAVA, Dankovečka ul. 5,  8 – 17 sati

Ovo je pravo vrijeme za fantastičan shopping i eksploziju odlične ponude pametnih uređaja poznatih svjetskih brendova. Vidimo se u subotu i nemojte kasniti jer – količine su ograničene!

Dođite i isprobajte najnovije gaming igre u Links poslovnicama Trešnjevka i Ambienta od 8 do 17 sati. U Links poslovnici Trešnjevka čeka vas Acer Predator računalo, Thronos igraće sjedište i zakrivljeni ekran Nito 49” koji možete isprobati i uživati u vrhunskom doživljaju, a u poslovnici Ambienta isprobajte igru Grid.  Čeka vas Sony PlayStation 4 konzola, Logitech G923 volan, zakrivljeni monitor 49″ SAMSUNG, Racing Cockpit RS EVO V3 igraće sjedište kompatibilno s Logitech G25/G27 i zvučnici Logitech G560.

Spremni za brutalne uštede do 80%? Pogledajmo zajedno SMART DAY ponudu i budite među prvima koji će si osigurati brutalne uštede!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?