HCL.HR

BRZINSKE VIJESTI: DJ Khaled uletio u reklamu za Madden 20, skuterom

Zoran Žalac 25.07.2019.   •   2 komentara


Ove vijesti ne čitaju se sto na sat, ali donose lako probavljive informacije koje bi vam mogle biti od neke koristi.

Što su vam 'Brzinske vijesti'?

DJ Khaled je u novom traileru za Madden 20. Sam video nema mnogo veze sa igrom, možda na nekoj višoj spiritualnoj razini koju ja ne kužim, ali svejedno to morate vidjeti: ovako izgleda nabrijavanje na najpopularniji sport u Americi, sjevernoj.

Rage 2 danas dobiva svoje drugo veliko ažuriranje. S njime dolazi opcija New Game+ moda, nove šifre, glas BJ. Blazkowicza, nova Ultra Nightmare težina te niz poboljšanja poput mogućnosti isključivanja tutoriala i korištenja svjetiljke.

Kolekcionarsko izdanje Darksiders Genesisa dolazi s figuricom Strifea, knjižicom ilustracija, glazbom iz igre, naljepnicama te dakako – samom igrom. Bit će limitirano na svega 5000 primjeraka, a koštat će 110 dolara.

Control, nova pucačina tvoraca Max Paynea ide u fazu umnažanja, što znači da joj izlazak neće biti odgođen (27. 8.). Zanimljivo, prva je to igra koju finski Remedy izbacuje paralelno na tri platforme i prva igra koju odmah lansiraju na PlayStationu.

Nakon dvije godine aktivnog razvoja, simulacija koloniziranja svemira Oxygen Not Included izlazi iz faze Early Accessa. Na Steamu će se pojaviti 30. 7. s novim asteroidima, biomima i zgradama.

Ubisoftova arkadna pucačina Space Junkies na PC-u izlazi iz virtualne stvarnosti te postaje dostupna svim igračima. Testiranje beta verzije kreće 25. 7. na Uplayu i trajat će sve do 7. 8. Prijave se obavljaju ovdje.

Sljedeća igra Yakuza serijala bit će predstavljena 29. 8. 2019. Sudeći prema jedinoj čitljivoj stvari na promidžbenoj slici, ponovno će biti ekskluzivna za PlayStation 4 konzolu.

Izdavačka kuća BigBen Interactive pod svoje je okrilje dovela francuski studio Spiders, zaslužan za igre Technomancer i Greedfall. Ovo je već četvrti studio koji je BigBen kupio u zadnje dvije godine.

Vikinška strategija Bad North dobila je besplatno proširenje Jotunn Edition. Među novitetima se nalaze nova postavka težine, nove vrste neprijatelja te niz drugih promjena u kampanji.

Na Steamu je upravo lansirana igra zvana BIOTOPE. Radi se o simulatoru akvarija, koliko god to čudno zvučalo. Igra se prodaje za 20 dolara, a prve reakcije na early access verziju uglavnom su pozitivne.

Komentari (2)

  • SanKa

    26.07.2019 - 09:19

    nikad mi neće biti jasna slava dotičnog khaleda. sve što lik radi je dere se svoje ime na početku pjesma i to je to…. FML

    • DjokaBA

      @SanKa, 26.07.2019 - 14:49

      Sad sam bas to hteo da napisem. Debela mrcina.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?