HCL.HR

Bungie traži testere za novu igru

Duje Kozomara 19.11.2010.   •   5 komentara   •   Gaming Related


Bungie je na svom siteu objavio kako traži volontere koji žele sudjelovati aplha/beta testiranju za iduće igre, uključujući i naslov koji rade za Activision. „Oglas“ na web stranici objašnjava kako razvoj igara nije lagana stvar, pa od svog divn

Bungie je na svom siteu objavio kako traži volontere koji žele sudjelovati u alpha/beta testiranju njihovih idućih igara, uključujući i naslov koji rade za Activision. „Oglas“ na web stranici objašnjava kako razvoj igara nije lagana stvar, pa od svog divnog communitya traže malu pomoć u vidu testiranja nadolazećih naslova, a zauzvrat nude jedinstvenu priliku – osvajanje svemirova. Dobro, zapravo kažu da je jedinstvena prilika da im pomognete u kreiranju divne budućnosti i lijepih igara, ali osvajanje svemirova zvuči privlačnije.

Sve što vam treba je Bungie.net account i funkcionalna e-mail adresa. Dakako, neće svi koji se prijave biti izabrani, ali ako budete te sreće, svakako nam javite. Evo link, evo link.

LINK: Bungie Beta Tester Sign-Up

Komentari (5)

 • professional player

  20.11.2010 - 15:29

  vrištiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jebo ga isus ja sam izabrani aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!SUCKERS!!!

 • kangarooster

  20.11.2010 - 16:32

  Svemirova? Nisu svemirovi nego svemiri :/

 • Ementaler

  20.11.2010 - 16:38

  Jesi siguran kangarooster? Jesi .. li… siguran? :hiha

 • kangarooster

  21.11.2010 - 17:36

  Jesam.

 • vAcs

  09.03.2011 - 17:55

  Dobio sam email da mogu bit beta tester samo se moram prijavit, ali nemogu se spojit na njihovu stranicu imaju neke probleme valjda..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!