HCL.HR

Call of Juarez: Gunslinger video i recenzija

nebel 28.05.2013.


Novi Call of Juarez vratio se starim korijenima, a uz novi ‘gameplay i komentar’ video naš Ante Malenica u svojoj detaljnoj recenziji objašnjava je li povratak na Divlji zapad bio dobra ideja.

Nakon razočaravajućeg The Cartela koji je pokušao Call of Juarez serijal odvući u moderno doba naizgled divlje od samog Divljeg zapada, počeli smo misliti da serijalu nema spasa. No Ubisoft je očito shvatio što igrači žele vidjeti u igri koja nosi Call of Juarez naslov – Divlji zapad, sačmarice, revolvere, šešire, konje i povremenu čašicu alkohola. Gunslinger je obećavao sve to, no svejedno nas je malo zabrinjavao. Ipak se radi o download-only naslovu koji košta svega 15 eura, a cijelo vrijeme nam je na umu bio i taj preloši The Cartel koji je bacio ljagu na cijeli serijal.

Jesmo li se nepotrebno brinuli? Je li ovo ipak genijalna Wild West pucačina kakvoj smo se nadali? Pratite link ispod i otkrijte u našoj upravo objavljenoj recenziji koju smo oplemenili i posebnim videom s malo gameplaya i komentara.

VIDEO I RECENZIJA: Call of Juarez: Gunslinger Ovo je samo obavijest o svježe objavljenoj recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Za više detalja o CoJ: Gunslingeru provjerite našu punu recenziju, a tamo očekujemo vidjeti i vaše komentare o igri.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?