HCL.HR

Capcom najavio novu Strider igru

nebel 19.07.2013.   •   1 komentara


Capcom je u suradnji s razvojnim timom Double Helix predstavio novu igru iz Strider serijala, najavljenu za početak iduće godine u verzijama za PC te trenutnu i sljedeću generaciju konzola.

Baš kako se šuškalo ranije ove godine, Capcomov Strider vratit će se na gaming scenu nakon dugogodišnjeg izbivanja. Ovaj klasični sidescroller s kraja osamdesetih godina prošlog stoljeća zaživjet će u novom ruhu za koje će biti zaslužan razvojni tim Double Helix (tim koji istovremeno razvija i novi Killer Instinct).

Novi Strider – nazvan jednostavno tako – Strider, također će biti side-scrolling avantura s 3D grafikom, a mehanika gameplaya upotpunjena je novim mogućnostima koje Strideru Hiryu otvaraju veliki svijet i nelinearnost levela unutar njega. Glavni cilj igre bit će eliminirati vrhovnog diktatora Meioa koji je čovječanstvo odveo u mračnu distopiju.

Capcom s ovim nastavkom obećava „ultra-responzivan“ sustav kontrola koji uključuje borbu i akrobatske elemente na zemlji i u zraku. Kako će to otprilike izgledati možete provjeriti u donjem traileru. Strider je najavljen kao digitalni naslov za X360, Xbox One, PS3, PS4 te PC (Steam/Windows), a trebao bi biti dostupan početkom 2014. godine.

Osim trailera, Capcom je dostavio i prve slike z igre. Njih možete vidjeti u našoj galeriji ispod ovih redaka.

Komentari (1)

  • Shazaam

    19.07.2013 - 13:11

    Ovome se veselim, nadam se samo da me neće razočarati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?