HCL.HR

Carmageddon: Reincarnation uspješno financiran, još stignete donirati

Igor Belan 28.05.2012.   •   1 komentara


Carmageddon: Reincarnation dobio je novce koje je tražio putem Kickstartera. Još devet dana stignete dodati još novca u kasicu i pokupiti svoju nagradu.

Prije točno 20 dana pisali smo o početku Kickstarter kampanje za Carmageddon: Reincarnation, novi nastavak popularnog racing serijala poznatog posebno po brutalnom gameplayu s enormnim količinama krvi. Danas vam s osobitim zadovoljstvom prenosimo kako je Carmageddonov kickstart uspio!

Ekipa iz Stainless studija prikupila je željenih 400 000 dolara od fanova diljem svijeta, a budući da je do zacrtanog završetka Kickstarter projekta ostalo još devet dana, realno je za očekivati da će konačni iznos biti preko pola milijuna dolara. A kako i ne bi, kad su nagrade za donatore itekako dobre. Za svega 15$ donacije dobivate konačnmu igru kada bude gotova i to u DRM-free verziji bez Steama ukoliko tako želite. Možda i bolje od toga, za doniranih 25$ vaš je Reincarnation kada bude završen, ali i kupon za besplatan prvi Carmageddon na GOG.com.

Iako Stainless ima već dovoljno novca da dovrši Reincarnation, još devet dana imate da donirate barem 15$ – ako ne zbog igre, onda svakako zbog sebe. Šanse su da će igra biti skuplja kada zapravo izađe, a isto tako šanse su da ovu krvavu vožnju nećete htjeti propustiti.

LINK: Kickstarter projekt

Komentari (1)

  • Lord of Destruction

    28.05.2012 - 16:28

    ili 25$ za pristup beti i raniim informacijama o igri za one koji ne mogu dockeati kao ja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?