HCL.HR

Cassette Beasts je avanturistički RPG čija čudovišta podsjećaju na Pokemone

Stjepan Fikter 12.05.2020.   •   1 komentara


Uz pomoć retro tehnologije u obliku audio kazeta, Cassette Beasts pretvarat će nas u čudovišta i spajati se s drugim čudovištima kako bi imali jača čudovišta. Nikad dosta čudovišta.

Audio kazete vraćaju se na scenu! Doduše, virtualnu scenu i služit će kao oružje za borbu protiv čudovišta. Naime, najavljeni Cassette Beasts predstavit će nam RPG otvorenog svijeta u kojemu se čudovišta snimaju na kazete kako bismo se mogli pretvoriti u njih. Zanimljiv alat za borbu na otoku New Wirral na kojemu se odvija igra.

Osim običnih čudovišta koja podsjećaju na Pokemone, Cassette Beasts predstavit će nam i Fusion sustav pomoću kojeg je moguće spajati dva čudovišta kako nastala jača čudovišta. Same borbe odvijat će se na poteze te će imati dodatnu dubinu u obliku elementarne kemije.

Kako je riječ o naslovu otvorenog svijeta, bit će tu istraživanja, rješavanja zagonetki, pronalaženja tamnica i svega ostalog što ide u ovom tipu igara. Na tom putovanju nećemo biti sami jer će nas dočekati i drugi likovi s kojima ćemo se moći boriti zajedno i stvarati jače veze. Igra je trenutno najavljena za PC, a prema Steam stranici, trebali bi je igrati ubrzo. Koliko je to ubrzo? Trenutačno nije poznato.

Označeno sa:

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?