HCL.HR

CD Projekt prikazao Witchera u drevnom Japanu, ali s njim nema igranja

Zoran Žalac 08.05.2019.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


CD Projekt Red dizajnirao je Witchera Geralta u ulozi samuraja… iz nekog razloga. Nemojte se ipak previše uzbuditi.

Što kažete da se sljedeća Witcher igra odvija u feudalnom Japanu? Bogohuljenje, kažete, Geralt je naš brat slavenski? Istina, ali i sam CD Projekt RED vjeruje kako bi se Geralt dobro snašao kao rōnin (samuraj bez vladara). Naime, u toj su ga ulozi dizajnirali i materijalizirali kroz 12-inčnu statuu koju prodaju za 219 eura (+5 eura poštarine).

Statua nam ne sugerira postojanje igre u kojoj bi Bijeli Vuk posjetio japansku kulturu, ali moramo priznati da iza nje stoji vrlo specifična priča. CD Projekt RED poručuje da se Geralt u Japanu bori protiv lokalnih Onija – japanskih demona, te da ga prati prijateljski duh zvan Tatarimokke.

Dakle, netko je osmislio zaplet – za statuu. Čudno, jelda? Ili bi možda još čudnije bilo da ovakav prikaz Geralta nema nikakvo objašnjenje?

U bilo kojem slučaju, Rōnin nije jedina stvar koju CD Projekt RED prodaje. Otvorili su oni svoju trgovinu u kojoj možete pronaći različitu odjeću, obuću, figurice, igračke, nakit, postere i ostale stvari brendirane po njihovim serijalima – Witcher, Gwent i Cyberpunk.

Cijene su standardne – majice kratkih rukava dođu po dvadesetak eura, dukse oko pedeset, a čarape oko deset eura. Sve u svemu, za nekih 100 eura možete se od glave do pete obući u brendiranu Witcher obuću, ako je to vaš đir. Nažalost, ne prodaju svetu vodicu, sastavni dio Witcherove opreme.

A nemaju ništa ni za vašeg konja.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • ck7

    08.05.2019 - 20:07

    Odmah sam posjetio njihov ducan, da vidim dal imaju gwent karte, posto mi neke nedostaju…nemaju ? , a stranica mila majka…?

  • MrDonDux

    08.05.2019 - 21:12

    Kada bi stvarno izbacili tu novu witchher igru u japanu, mojoj sreci nebi bilo kraja ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?