HCL.HR

Crash Team Racing: Nitro-Fueled u glavnom će se modu moći igrati na dva načina

Zoran Žalac 24.05.2019.   •   6 komentara


Crash Team Racing bio je poznat po svojoj kampanji za jednog igrača, a upravo će taj dio igre biti centralni mod Nitro-Fueled izdanja.

Crash Team Racing u svoje je vrijeme bila inovativna igra zbog svoje kampanje, odnosno Adventure moda. U toj igri nije se samo utrkivalo kartovima već se osvajalo nove vozače/likove, borilo se protiv negativaca i sl. Ekipa koja radi na preradi CTR-a svjesna je da je Adventure Mode ključan za doživljaj igre i u 2019. godini te je tom modu posvetila posebnu pozornost.

Željeli su ostati vjerni izvornom formatu pa su svi izazovi isti te imamo utrke za trofeje, boss utrke, utrke za relikvije i tokene te gem kupove. I dalje otključavamo nove likove, no to neće biti jedine nagrade u Nitro-Fueled izdanju. Nakon svake utrke osvajat će se različiti dijelovi za kartove, kostimi za likove ili drugačije boje za vozila. Boss likovi osvajat će se odmah nakon što ih porazite, a ne u Gem kupovima. Likovi će se moći mijenjati u bilo kojem trenutku tijekom kampanje, a s njima će ostati sačuvane i sve osvojene nagrade.

Ako vam se ove promjene ne sviđaju i želite autentično CTR iskustvo, dobra je vijest da će Adventure Mode biti podijeljen na dvije izvedbe: Nitro-Fueled (koji je opisan gore) i Classic koji se drži izvorne formule bez previše nagrađivanja i bez mogućnosti promjene vozača.

Komentari (6)

  • Beli

    24.05.2019 - 11:20

    Jedna od omiljenih igara sa PS1. Jedva cekam ponovo zaigrati 🙂

  • psycho01

    24.05.2019 - 11:22

    Fino,fino :-))

  • mili1985

    24.05.2019 - 11:24

    Čeka se čeka. Nakon dugo vremena da odigram neku jurilicu.
    Btw, hoće li biti kakva recenzija Sonic team racinga?

    • 312AE

      @mili1985, 24.05.2019 - 16:46

      Ja igral i igra je jedno solidnih 8.Ljepo izgleda i zabavna je, pogotovo ako igraš s prijateljima. KI je ok i nisam imal problema igrati s njima. Falilo mi je još malo više likova, ima ih 15.Staza ima dosta, 26. Možeš igrati online. Igra ima loptice, koje su kao lotboxevi, ali nemožeš ih kupiti s pravim novcem. Samo in game valuta i cjela stvar je dosta fer, jer dobiš jako puno tih novčića kroz igru. Cjela igra je velik fan service za ljubitelje Sonica. Možeš raditi tuning na vozilima, optički i performance. Prvi team koji imaš su Sonic, Knuckel i Tales, ostale odključaš dok se protiv njih utrkivaš. Modovi su Race, Grand Prix, Elimination, pa onda još neki gdje moraš driftati i ići kroz checkpointe, dosta klasični. Pošto postoji ta strateška komponenta, da izmedju teama mjenjaš iteme, se igra malo drugačije nego slične takve igre. Ali vožnja je tipična, zabavna, arkadna. Driftanje, skakanje, turbo, rakete, special itd. Dobra igra za ljubitelhe žanra i Sonica, ali nije bolja nego Transformed, zato ljepša. Ako se itko dvoumi izmedju ovog i Crasha, mislim da treba pričekati Crasha. Za ljubitelje Sonica preporučeno.

    • mili1985

      @312AE, 24.05.2019 - 17:14

      Odlično. Zahvaljujem!

  • TopkeBosanac

    24.05.2019 - 14:49

    Hjoooooojjj taaa vremenaa, prijatelju…. Sta reci…. ps1 :’)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?