HCL.HR

Crow Country je retro horor s duhom Silent Hilla

Zoran Žalac 23.10.2023.   •   1 komentara


Razvojni tim SFB Games najavio je novi survival horor retro izgleda koji ugođajem podsjeća na stari Silent Hill.

Poznavatelji horora reći će vam da ni pod kojim uvjetima ne bi trebalo spajati kultni Silent Hill i popularni Five Nights at Freddy’s. Međutim, najavljena je igra Crow Country koju se najlakše može opisati kao spoj navedenih serijala.

Godina je 1990. i u Atalanti, SAD-u zatvara se tematski park Crow Country. Paralelno s tim događajem nestaje vlasnik i vlasnik parka, Edward Crow. Misteriozna žena zvana Mara Forest potom dolazi u napušteni park kako bi pronašla Edwarda i doznala zašto je naprasno zatvorio nekoć popularno okupljalište.

Crow Country bit će igra izometrijske perspektive, s kombinacijom akcije, istraživanja i rješavanja zagonetki. Igrača će napadati razne kreature, a resursi poput streljiva i lijekova bit će rijetki. U slučaju da želite horor ugođaj, ali ne i napetost od prijetnje protivnika, igra će nuditi i Exploration Mode u kojemu neće biti protivnika.

Crow Country je najavljen za PC, PlayStation 4 te PlayStation 5, a izaći će tijekom 2024. godine. Igru možete zaigrati već sada kroz demo verziju koja je dostupna od danas.

Komentari (1)

  • RPGamer

    23.10.2023 - 17:11

    U što ovo super izgleda. Zabilježeno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?