HCL.HR

CS: GO turniri ovog tjedna – veliko finale 5. mjeseca i novi Adria Open

Igor Belan 03.06.2015.   •   1 komentara


Početak novog mjeseca znači i početak nove serije naših Adria Open CS: GO turnira, ali prvo moramo vidjeti koji će timovi osvojiti titulu pobjednika 5. mjeseca u sutrašnjem finalu vrijednom 125 eura.

Prošli mjesec krenuli smo s prvom fazom online turnira u CS:GO za ekipe iz Adria regije, a nakon četiri kupa vrijeme je da najboljih osam ekipa iz regije pokažu što znaju u velikom finalu 5. mjeseca. To finale odigrati će se sutra, 04.06. u 19 sati, a osam timova borit će se za nagradni fond u iznosu od 125 eura, koji u cijelosti ide pobjedniku.

Koji su se timovi u 5. mjesecu izborili za nastup u finalu i kako izgleda trenutni mjesečni poredak možete provjeriti na glavnoj stranici CS:GO Adria Open kupova na ESL-u.

Tamo ćete vidjeti i raspored sljedećih kupova, kao i rezultate prijašnjih. Naravno, nakon sutrašnjeg velikog finala 5. mjeseca krenut ćemo sa serijom kupova za 6. mjesec. Prvi kup 6. mjeseca razerviran je za ovu nedjelju u 18 sati, a prijave su već otvorene za sve timove iz Adria regije (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Albanija, Crna Gora, Makedonija i Slovenija).

Prijave su jednostavne, ali ako negdje u postupku prijave zapnete – slobodno nam se obratite ispod u komentarima.

Komentari (1)

  • GizdaviApolon

    04.06.2015 - 09:50

    Znaci li to da nesmijemo imati nijednog stranca u ekipi?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?