HCL.HR

Cut the Rope: Time Travel uskoro dolazi na iOS i Android

Renato Pedišić 15.04.2013.   •   2 komentara


Ruski ZeptoLab je najavio skoro izdavanje trećeg naslova u njihovom Cut the Rope serijalu koji potvrđeno dolazi na iOS i Android uređaje.

Puzzle serijal Cut the Rope baziran na fizikalnim zagonetkama vraća se uskoro na iOS i Android uređaje s novim nastavkom u serijalu koji nosi ime Cut the Rope: Time Travel. Taj će nastavak biti treći u serijalu čiji je prvijenac preuzet više od 100 milijuna puta, pobravši pritom brojne prestižne gaming nagrade diljem svijeta.

Igra će opet pratiti maleno zeleno čudovište Om Nom koji će svoju neutaživu želju za slatkišima pokušati ublažiti u različitim vremenskim epohama kroz koje ga vodi vremenski stroj u koji biva uvučen. Kako bismo ga nahranili bombonima morat ćemo još jednom rješavati zagonetke bazirane na fizici, režući užad koja povezuje slatkiše.

Takve ćemo zagonetke rješavati na iOS-u i Androidu jednom kad Cut the Rope: Time Travel izađe, a iako ne znamo točan datum kada bi se to trebalo dogoditi, znamo da će se obje verzije igre na tržištu pojaviti simultano.

Trailer koji ide uz ovu vijest pogledajte u nastavku, a u komentarima nam se javite ako ste igrali neku igru iz Cut the Rope serijala.

Komentari (2)

  • AIRGUNS FREAK

    16.04.2013 - 11:09

    Ova igra je toliko bolja(igrao na IOS i sad na ANDROID) od razvikanog Angry Birds

  • Daky101

    @Ja Sam, 16.04.2013 - 11:13

    +1

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?