HCL.HR

Cyberpunk 2077 trailer stiže sljedeći tjedan

Igor Belan 04.01.2013.   •   8 komentara


Developeri The Witchera, poljski CD Projekt Red sljedeći tjedan će otkriti trailer za njihov novi veliki projekt – next-gen igru imena Cyberpunk 2077.

CD Projekt Red vrlo dobro čuva tajnu o svom novom velikom projektu, Cyberpunku 2077. Budući da je riječ o developerima vrlo kvalitetnog The Witchera i njegova nastavka, svi smo skočili od uzbuđenja kada su otkrili novu RPG igru još u svibnju prošle godine te kada su je malo detaljnije predstavili pet mjeseci nakon toga. No u oba navrata konkretne informacije o intrigantnom naslovu bile su rijetke. Znamo doduše da je igra bazirana na istoimenom pen and paper RPG serijalu iz osamdesetih godina prošlog stoljeća te da na igri surađuje i kreator samog Cyberpunka, Mike Pondsmith.

Podsjetimo, prema navodima developera radnja će biti smještena u bogat i ozbiljan svijet, u metropolis imena Night City te njegova okolna područja i to 2077. godine. Na raznim igrinim lokacijama susretati ćemo bande imena Afterlife i Forlon Hope, a igra će imati sandbox strukturu s naglaskom na nelinearnost priče. CD Projekt obećava nam i veliki arsenal oružja te raznih dodataka, a kao što bi i očekivali od jednog RPG-a, spominju se i klase te raznolike nadogradnje i mogućnosti za likove.

Oh da, još nešto znamo – ovo je definitivno next-gen igra. Najavljena je za izlazak na PC platformi te next-gen konzolama, a kako igra izgleda u akciji možda po prvi put vidimo sljedeći tjedan. Naime, PR predstavnik za ovu igru, Tom Ohle, putem Twittera je dao do znanja da će sljedeći tjedan ili možda početkom tjedna nakon njega (rekao je “Next weekish’), CD Projekt objaviti prvi trailer za Cyberpunk 2077. Hoće li to biti gameplay trailer koji će nam prikazati grafiku nove generacije iz CD Projekta? Ili bi trebali očekivati nekakav CGI ili live action foršpan dizajniran samo da nas zainteresira za igrinu priču i futurističku tematiku? Ne bi vam znali reći, ali možemo vam potvrditi da ćemo trailer svakako popratiti na HCL-u kada ga CD Projekt odluči izbaciti.

Komentari (8)

  • HrBomb

    04.01.2013 - 11:05

    sigurno neće bit gamplay trailer………….. još je rano ali definitivno će bit zenimljivo :))))
    jedva čekam ''witchera sa pištoljima''

  • Lovac

    04.01.2013 - 12:12

    Nerdgasm 😛
    @HrBomb ovo rade po Pen&Paper igri Cyberpunk tako da sumnjam da će imati sličnosti s Witcherom osim po mature svijetu.

  • exarkun

    04.01.2013 - 12:32

    uh uh kako je ovo bilo milina citati 🙂 rpg se definitivno vraca na velika vrata, samo dajte decki

  • maxim.x

    04.01.2013 - 14:43

    Ovo jedva cekam. Inace bas upravo sada po prvi puta igram Witcher 2 jer ga nisam htjeo na staroj kanti na kojoj mi je i na low u nekim segmentima stekao pa da ne pokvatim dogadaj, tako da mi je hype sada jos veci 🙂

  • Apocalypse4987

    04.01.2013 - 16:26

    cyberpunk RPG od CD projekta? igra desetljeća, definitivno, samo ćemo mi PC banda morat sačekat dok en izađu nove konzole iako bi ovo volija zaigrat već ovo lito

    • Badass_Bunny

      @Apocalypse4987, 04.01.2013 - 17:01

      Možda i nećemo ako su Witcher 2 pustili ranije onda će i ovo.

  • goldfinger

    05.01.2013 - 00:25

    Ovo jednostavno zvuči predobro..Palac gore za CD Projekt!

  • Mayhem

    08.01.2013 - 09:49

    Izgleda da će bit (tek) teaser trailer.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?