HCL.HR

Krenula je Days of Play proslava gaminga, PS5 konzola je najjeftinija do sada

sponzorirani članak 29.05.2024.


Danas je službeno započela Days of Play manifestacija kojom PlayStaton slavi gaming. U sklopu toga možete ostvariti brojne popuste na gaming hardver, periferiju, igre i pretplatu.

Došlo je vrijeme za još jedan Days of Play! Ova godišnja proslava gaminga u režiji PlayStationa trajat će od danas pa sve do 12. lipnja, a donosi razne pogodnosti.

Dobra je to prilika da svoj gamerski život na PlayStationu po promotivnim cijenama upotpunite novim hardverom, igrama ili možda PS Plus pretplatom.

U slučaju da još niste napravili taj generacijski skok na PlayStation 5, dobra je vijest da se aktualna konzola nudi po najnižoj cijeni do sada. Preciznije rečeno, PlayStation 5 Slim Digital Edition model trenutno je 399,99 eura. Model s čitačem Blu-ray diskova također je na popustu te košta 499,99 eura.

Prvi put od lansiranja po sniženoj se cijeni može pronaći i PlayStation VR2 – sada je 499,99 eura, odnosno 166 eura jeftiniji nego prije. DualSense kontroleri raznih boja su isto tako na popustima koji sežu do 33 %.

I razne igre za PlayStation 5 pronaći ćete po sniženim cijenama. Prije svega tu su fantastične cijene za neke od najlegendarnijih PlayStation hitova poput God of War, Horizon Zero Dawn i Uncharted Collection, koje možete nabaviti za svega 9.99 eura. Također, nedavni hitovi poput Marvel’s Spider-Man 2 i Rise of the Ronin sada su po prvi put na popustu dostupni za 59,99 eura, a i Gran Turismo 7 možete odvesti uz 37 % popusta (49,99 €).

Na popustu je i pretplata na PS Plus. Novi korisnici mogu ostvariti 30 % popusta na godišnju PS Plus pretplatu, a postojeći korisnici mogu dobiti do 25 % popusta za preostali period ako nadograde pretplatu na viši rang.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?